Τελευταία νέα
Διαμαντοπούλου επιτίθεται στον Τσίπρα για το rebranding Για την Ελένη Βαρίκα (1949-2026) Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το φορολογικό νομοσχέδιο Μαρία Καρυστιανού για την τραγωδία στην Ηλιούπολη: «Καταγγέλλουμε ένα έγκλημα» – «Το κράτος εγκλωβίζει τα παιδιά μας» Ολγα Γεροβασίλη: “Ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και ιστορική δικαίωση της διακυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα” Α.Παπαδοπούλου: Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της παγκόσμιας οικονομίας Κ.Κατσαφάδος στο SPAY FORUM 2026: Επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα, σε τεχνολογικά μέσα και στην ενίσχυση των σχέσεων με την επιστημονική κοινότητα O Τσίπρας κατοχυρώνει τον όρο «Αριστερά του Κέντρου» Γ. Κώτσηρας: Ενισχύουμε την αποτελεσματικότητα του φορολογικού πλαισίου, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της κοινωνίας Μητσοτάκης: Μεταβαίνει στο Άαχεν- Θα μιλήσει στην τελετή απονομής βραβείου στον Ντράγκι Ζ. Κωνσταντοπούλου: Αυτό το κράτος παραμένει αμετανόητο να σκοτώνει τα παιδιά του ΕΔ TV-Βίντεο Παν.Λαφαζάνης : ”Η Τουρκία εξευτελίζει την ελληνική πολιτική τάξη και ακρωτηριάζει προκλητικά την Ελλάδα”
Libre.gr

Φλωρίδης: Η Δικαιοσύνη δεν είναι όπως μας συμφέρει

«Κριτική μπορείς να κάνεις, όχι όμως συνολική αμφισβήτηση του θεσμού της Δικαιοσύνης, που είναι και ο βασικός πυλώνας του δημοκρατικού πολιτεύματος» ανέφερε σήμερα στον “ΣΚΑΙ 100,3” ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση των υποκλοπών και τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η δικαιοσύνη δεν είναι όπως μας συμφέρει. Είναι μία και ενιαία» πρόσθεσε ο υπουργός, τονίζοντας ότι «όταν ως αξιωματική αντιπολίτευση συμπεριφέρεσαι απέναντι στη Δικαιοσύνη με αυτό τον τρόπο, τότε υπάρχει πρόβλημα στη Δημοκρατία».

«Ο κ. Ανδρουλάκης πιέζεται από τον κ. Τσίπρα και οδηγείται σε νευρικότητα από την οποία είναι βέβαιο ότι θα χάσει», ανέφερε ο κ. Φλωρίδης.

Εξήγησε ότι «εάν είναι θεσμικό όργανο, ένας πρωτοβάθμιος κατώτερος δικαστής που έχει ελάχιστα χρόνια στο Σώμα, τότε είναι θεσμικό όργανο και ο ανώτατος εισαγελέας της χώρας, ο οποίος έχει επιλεγεί από την πλειοψηφία των δικαστών και των εισαγγελέων και έχει 40 χρόνια στο Σώμα».

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι «εάν οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε φάση της διακαστικής διασικασίας ή εκτός αυτής, υπάρξουν στοιχεία που θα θεμελιώσουν ότι η υπόθεση πρέπει να εξεταστεί ξανά, εκεί είναι οι Αρχές».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...