Τελευταία νέα
«Το κοινοβούλιο της Λιβύης ενέκρινε το Τουρκολιβυκό μνημόνιο – ΕΛ.Α.Σ.: «Επί Μητσοτάκη μετράμε συνεχόμενες εθνικές ήττες» Καταγγελία ΟΙΕΛΕ: Διευθύνσεις εκπαίδευσης δεν μετρούν την προϋπηρεσία εκπαιδευτικών τους καλοκαιρινούς μήνες Θεοδωρικάκος: Ιδρύεται νέο ινστιτούτο για την ηθική και την ασφάλεια στην έρευνα Γερουλάνος «στριμώχνει» το Μαξίμου για Γκιλφόιλ: «Γιατί σκύψατε το κεφάλι;» – Καταγγελίες για υποτέλεια και διπλωματική σιωπή Πέθανε ο Γιάννης Κουτσογιάννης, πρώην υφυπουργός και βουλευτής Αργολίδας με το ΠΑΣΟΚ Πέθανε πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιατί ξεχάστηκε το «Ποτέ Ξανά»; Τι ωραίοι που ’ναι οι δρόμοι στο Παρίσι Διακεκαυμένη ζώνη «Κάν’ το όπως το Παρίσι»: Το συγκεχυμένο μήνυμα της Νέας Αριστεράς για τις αυριανές συγκεντρώσεις ΑΣΕΠ: Ξεκινά η προθεσμία για 97 μόνιμες θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Δημόσιο Σερβία: Στόχος κατασκοπευτικού λογισμικού ο εισαγγελέας που ερευνούσε την υπόθεση του «Πύργου Τραμπ»
Efsyn.gr

Φονική πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ξεσπάει η φωτιά

Δύο μόλις ημέρες από την πυρκαγιά που σκόρπισε τη θλίψη στην περιοχή του Ωραιόκαστρου, καθώς άφησε πίσω της δύο νεκρούς, έναν πατέρα και τον 12χρονο γιο του και ακόμη τα ερωτήματα παραμένουν για τον τρόπο με τον οποίο ξέσπασε το πύρινο μέτωπο.
Σήμερα ο ΑΝΤ1 έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο – ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφονται τα πρώτα λεπτά από το ξέσπασμα της φωτιάς που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία.
Το ρεπορτάζ του σταθμού, μάλιστα, αναφέρει πως εκτιμάται ότι η πιο πιθανή αιτία για την πυρκαγιά ήταν ένα τσιγάρο που φέρεται να πέταξε οδηγός έξω από το όχημα.
Στο βίντεο καταγράφονται τα πρώτα λεπτά από την έναρξη της φονικής πυρκαγιάς, η οποία εκδηλώνεται στο πρανές του επαρχιακού δρόμου στο Δερβένι και εξαπλώνεται με ταχύτητα στα ξερά χόρτα, λαμβάνοντας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα διαστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...