Τελευταία νέα
Αύριο το πρώτο κουδούνι στα σχολεία – Όλες οι αργίες της νέας σχολικής χρονιάς Το Τραγούδι της Ημέρας: Ανήκω σε μένα Αλέξης Τσίπρας: «Στόχος να ηττηθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές» ΠΑΣΟΚ: Κλιμακώνεται η κόντρα με την ΕΛΑΣ με φόντο την ανάρτηση του Γιώργου Σιακαντάρη περί συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ: «Κρύβουν την άνοδο στις δημοσκοπήσεις και τη βαφτίζουν στασιμότητα» Οι ταινίες της εβδομάδας: Hope, η νέα ταινία του Να Χονγκ-τζιν Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει ένα πισωγύρισμα Κραουνάκης για Μαζωνάκη: «Μιλάγαμε πριν δύο μέρες, γελάγαμε σαν παιδιά» Μαξίμου: Πρώτο δείγμα θετικό με νέα μέτρα στο τραπέζι – Τι προβληματίζει την κυβέρνηση  Όμιλος Fourlis: Τα επόμενα σχέδια για ΙΚΕΑ, Intersport και Foot Locker Κοινό «μέτωπο» Μητσοτάκη και Μακρόν για το ηλεκτρικό καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου, απέναντι στις απειλές Ερντογάν Το μήνυμα Τσίπρα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ- Η εκλογική του στρατηγική
Efsyn.gr

Φώτης Μάγγος: Ανέλαβε ο νέος γ.γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη ο νέος γενικός γραμματέας Φώτης Μάγγος, πρώην δήμαρχος Λειψών, αντικαθιστώντας τον Μανώλη Κουτουλάκη που πήρε τη θέση του γενικού γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων, την οποία κατείχε ο Ευάγγελος Κυριαζόπουλος. Ο τελευταίος τοποθετήθηκε γενικός γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, έπειτα από την παραίτηση του Ευθύμιου Μπακογιάννη.
Τον νέο γενικό γραμματέα Αιγαίου καλωσόρισε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Στέφανος Γκίκας, ο οποίος βρέθηκε στη Μυτιλήνη. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη εργασίας, κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι βασικές αρμοδιότητες των υπηρεσιών, οι εκκρεμότητες, οι προτεραιότητες και οι στρατηγικοί στόχοι του επόμενου διαστήματος, με επίκεντρο την ουσιαστική στήριξη των νησιών, την ενίσχυση της νησιωτικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...