Τελευταία νέα
Ο ΣΕΤΕ αντιδρά στην εξαγγελία Μητσοτάκη για αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων – «Δεν δικαιολογείται νέα επιβάρυνση» Σέρρες: Προφυλακίστηκε ο 36χρονος που κατηγορείτα για δολοφονία του πατέρα του Κουφονικολάκου: Το 49% των Ελλήνων βιώνει άγχος ή κατάθλιψη λόγω δουλειάς ΕΚΤ: Ποιοι είναι οι δύο υποψήφιοι για να διαδεχτούν την Κριστίν Λαγκάρντ στην προεδρία Προτίμησαν να βγάλουν τον σκασμό! Χατζηδάκης: Άλμα στα logistics για την Ελλάδα με 7 σημαντικά έργα Τι αναφέρει η τουρκική αντι-NAVTEX για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας και Κύπρου ΚΚΕ για ομιλία Μητσοτάκη στην ΚΕΔΕ: «Μνημείο θράσους και προκλητικότητας» Υφυπουργός Παιδείας για Πανεπιστημιούπολη: Τουρνικέ και κάμερες στα ΑΕΙ Ηράκλειο: Τμήμα εξώστη σε σχολείο έπεσε στο έδαφος – «Παρά τρίχα» δεν έπεσε πάνω σε μαθητή [εικόνες] Η Τουρκία απαντά στην Αθήνα: Εξέδωσε αντι – NAVTEX για το καλώδιο Ελλάδας και Κύπρου «Το ρολόι χτυπά αντίστροφα»: Μετά τα αεροπλάνα, μπαράζ απειλών για βόμβες και σε ευρωπαϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς
Tennis24.gr

Χατσάνοφ: «Διαζύγιο» με Μάρτιτς μετά από 15 χρόνια!

Ο Κάρεν Χατσάνοφ και ο Βέντραν Μάρτιτς αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, βάζοντας τέλος σε μια μακρόχρονη συνεργασία που ξεκίνησε όταν ο Ρώσος τενίστας ήταν μόλις 15,5 ετών.
Ο ίδιος ανακοίνωσε την απόφαση μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, αποχαιρετώντας τον άνθρωπο που τον συνόδευσε από τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής του πορείας.
 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karen Khachanov |Карен Хачанов (@karenkhachanov)

«Ο Βέντραν κι εγώ αποφασίσαμε από κοινού να τερματίσουμε την επαγγελματική μας συνεργασία, έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια συνολικά. Ο Βέντραν ήταν ο προπονητής μου από την αρχή της καριέρας μου. Πήγα στο Σπλιτ για να δουλέψω μαζί του όταν ήμουν μόλις 15,5 ετών.»
«Σε όλη αυτή τη διαδρομή, με στήριζε πάντα και πετύχαμε πολλά μαζί: μπήκαμε στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης, κατακτήσαμε τίτλους και εξελιχθήκαμε σημαντικά στην πορεία», ανέφερε ο Χατσάνοφ.
Η απόφαση των δύο πλευρών προκαλεί εντύπωση, καθώς ήρθε μετά από ένα θετικό διάστημα για τον Ρώσο, ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του US Open. Ωστόσο, ο Χατσάνοφ δεν άργησε να βρει τον επόμενο προπονητή του, έστω και σε δοκιμαστική βάση.
O Χατσάνοφ επέλεξε τον Αντρέι Τσεσνόκοφ, έναν πρώην σπουδαίο τενίστα που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης και της Ρωσίας κατά τις δεκαετίες του 1980 και του 1990.
Ο 60χρονος Τσεσνόκοφ κατέκτησε επτά τίτλους στην καριέρα του, μεταξύ των οποίων δύο τουρνουά Masters 1000, ενώ έφτασε μέχρι το Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης. Η εμπειρία του τόσο ως παίκτη όσο και στον χώρο της προπονητικής αποτέλεσε βασικό λόγο για τον οποίο ο Χατσάνοφ αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί του.
«Για να είμαι ειλικρινής, σκεφτόμασταν με ποιον θα ήθελα να συνεργαστώ. Τελικά, επέλεξα τον Αντρέι Τσεσνόκοφ, επειδή είναι ένας πολύ καλός πρώην παίκτης, που έχει βρεθεί στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης. Έχει επίσης εμπειρία στην προπονητική, επομένως γνωρίζει τι χρειάζεται να γίνει και μπορεί να μου προσφέρει χρήσιμες συμβουλές», δήλωσε ο Χατσάνοφ.
Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να δοκιμάσουν τη συνεργασία τους στα τελευταία τουρνουά της σεζόν, με τον Τσεσνόκοφ να συνοδεύει τον Χατσάνοφ στη Βιέννη και στο Παρίσι. Στη συνέχεια, θα αξιολογήσουν την πορεία της συνεργασίας τους, με το ενδεχόμενο να συνεχίσουν μαζί και κατά την προετοιμασία για τη νέα χρονιά.
«Αποφασίσαμε, λοιπόν, να το δοκιμάσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα έρθει μαζί μου στα τουρνουά της Βιέννης και του Παρισιού και στη συνέχεια θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η συνεργασία μας, πιθανότατα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν. Επομένως, αυτή τη στιγμή μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε σε δοκιμαστική περίοδο», πρόσθεσε ο Ρώσος.
The post Χατσάνοφ: «Διαζύγιο» με Μάρτιτς μετά από 15 χρόνια! appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...