Τελευταία νέα
Κριτική από την ΕΛΑΣ στον Πλεύρη για τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης Μπρα ντε φερ Αθήνας – Άγκυρας: Θα προχωρήσουν οι έρευνες διαμηνύει το ΥΠΕΞ ΠΑΣΟΚ: Προτελευταία η Ελλάδα στους μισθούς – Η ακρίβεια εξανεμίζει τις αυξήσεις Ελληνικές διπλωματικές πηγές προς Άγκυρα για τις NAVTEX: «Σαφές το διεθνές δίκαιο, οι έρευνες θα προχωρήσουν» Ζελένσκι: Η Ρωσία σχεδιάζει νέο μπαράζ επιθέσεων σε υποδομές – Νέες εκκλήσεις στους συμμάχους για βοήθεια Αυστηρή απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα για τις NAVTEX Ελλάδας και Κύπρου – «Σαφές το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας» Euroleague: Κακός ο Ολυμπιακός, γνώρισε την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα μέσα στη SUNEL Arena Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Σεμπαστιάν Λέλιο – Ήταν μόλις 52 ετών Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Τι σημαίνει η ανακοίνωση της Άγκυρας-Τρία σενάρια για την εξέλιξη στο πεδίο Μαχαίρωμα 18χρονου στην Ομόνοια: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα – Καμία σύλληψη μέχρι στιγμής Παπαστεργίου από συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Στηρίζουμε (ψηφιακά) κάθε Δήμο, σε κάθε γωνία της Ελλάδας” Κασσελάκης: Κάτω από το 3% οι «Δημοκράτες» – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την πολιτική σκηνή
Segas.gr

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δρομείς για την παράδοση και την παραλαβή του σάκου ιματισμού

Η απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού το 2025, να μεταφέρει την παράδοση των σάκων ιματισμού των δρομέων από την αφετηρία στον Μαραθώνα στην OPAP Marathon EXPO, στο κλειστό γυμναστήριο του Φαλήρου (Taekwondo), αποτέλεσε μια σύγχρονη και επιβεβλημένη προσαρμογή, η οποία αποδείχθηκε απόλυτα επιτυχημένη.

Όπως και το 2025, έτσι και φέτος, δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία για την παράδοση και την παραλαβή των προσωπικών τους ρούχων.

Η παράδοση των σάκων ιματισμού θα πραγματοποιείται στο κλειστό γήπεδο του Φαλήρου (Taekwondo), κατά τις ημέρες λειτουργίας της OPAP Marathon EXPO και του Κέντρου εγγραφών. Στον χώρο θα υπάρχουν 12 αριθμημένα φορτηγά, καθένα από τα οποία θα χωρίζεται σε τέσσερα διακριτά τμήματα. Σε κάθε τμήμα θα υπάρχουν ευδιάκριτες πινακίδες με το εύρος των αριθμών συμμετοχής που εξυπηρετεί.

Φέτος, καθώς οι χώροι του Ζαππείου θα παραμείνουν κλειστοί, η παραλαβή των σάκων μετά τον τερματισμό θα πραγματοποιείται στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στο ύψος του Εθνικού Κήπου, από το ίδιο φορτηγό και το ίδιο τμήμα στο οποίο έγινε η παράδοσή τους.

Χρήσιμες συμβουλές για τους δρομείς

*Mπορείτε να παραδώσετε τον σάκο σας, εάν θέλετε, την ημέρα που παραλαμβάνετε τον αριθμό συμμετοχής σας.

*Αν επιλέξετε να παραδώσετε αυτή την ημέρα, φροντίστε να έχετε μια δεύτερη τσάντα για τα προσωπικά σας αντικείμενα.

*Αποδεκτοί είναι μόνο οι σάκοι της διοργάνωσης.

*Κολλήστε το αυτοκόλλητο με τον αριθμό συμμετοχής σε εμφανές σημείο του σάκου.

*Τοποθετήστε στεγνά ρούχα και ό,τι θεωρείτε απαραίτητο ότι θα χρειαστείτε μετά τον αγώνα.

*Αποφύγετε να τοποθετήσετε στο σάκο τιμαλφή, ταξιδιωτικά έγραφα ή αντικείμενα αξίας. Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια τους.

*Την ημέρα του αγώνα, έχετε μαζί σας ότι νομίζετε ότι μπορεί να σας χρειαστεί στη διαδρομή (π.χ. αλοιφές ή άλλα προϊόντα σε σακουλάκια μιας χρήσης).

*Παραμείνετε ζεστοί πριν από την εκκίνηση με το ισοθερμικό πόντσο που σας παρέχει η διοργάνωση.

The post Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δρομείς για την παράδοση και την παραλαβή του σάκου ιματισμού first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...