Τελευταία νέα
Σακελλαρίδης: Ζούμε διολίσθηση του κράτους δικαίου (vid) Πιερρακάκης από Ουάσιγκτον: Συντονίζουμε μέτρα και πολιτικές ως απάντηση στην ενεργειακή κρίση Ζαχαράκη για το σχολείο του αύριο:Η εκπαίδευση δεν πρέπει να ακολουθεί την εποχή, αλλά να τη διαμορφώνει Αθλιότητα: Η κυβέρνηση δεν θέλει να ανανεωθεί η θητεία της Πόπης Παπανδρέου – Σε σύγκρουση με Κοβέσι Στο Ηράκλειο τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το τέταρτο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας Αιχμηρός Πολάκης για Λαζαρίδη: Μακάριε αργείς, σου φωνάζει η Ντόρα ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για Λαζαρίδη: Πόσο ακόμα θα διατηρεί το προσωπικό του ρουσφέτι; ΠΑΣΟΚ κατά Λαζαρίδη: Πιέσεις προς τον Μητσοτάκη για απομάκρυνση Γεωργιάδης: “Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν είναι υπεράνω κριτικής”- Το παρασκήνιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον Άρειο Πάγο Το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην Εφ.Συν “Ώρα ευθύνης” : «Ζωτική ανάγκη ένα μεγάλο δημοκρατικό “ξεβόλεμα” – Δεν υπάρχει αντίπαλος» Θ.Κοντογεώργης: Η δημοκρατία μας απαιτεί ενότητα και όχι αφορμές διχασμού Ο Μαρινάκης έβγαλε σε διαβούλευση την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών μετά από 3 δεκαετίες προσωρινής λειτουργίας
Tennis24.gr

Μονφίς: Αντίο στο Indian Wells μετά από σκληρή μάχη (vid)

Η πορεία του Γκαέλ Μονφίς στο Indian Wells ολοκληρώθηκε με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό και μαχητικό τρόπο, καθώς ο Γάλλος τενίστας αποχαιρέτησε τη διοργάνωση γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό της Καλιφόρνια.
Ο 39χρονος Γάλλος, που έχει ανακοινώσει ότι η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία της καριέρας του, ηττήθηκε στον 2ο γύρο του BNP Paribas Open από τον Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ με 6-7(5), 6-3, 6-4. Μετά το τέλος της συναρπαστικής αναμέτρησης, το κοινό στο Indian Wells Tennis Garden σηκώθηκε όρθιο για να τον αποχαιρετήσει, σε μια στιγμή έντονης συγκίνησης για έναν από τους πιο χαρισματικούς entertainers του Tour.
«Είναι ένα απίστευτο τουρνουά για μένα. Είμαι λίγο στεναχωρημένος. Συνήθως δεν πέφτω ψυχολογικά, αλλά σήμερα είμαι λίγο λυπημένος», δήλωσε ο Μονφίς στους δημοσιογράφους.

 
Ένα ιδιαίτερο μέρος για τον Γάλλο
Το Indian Wells αποτέλεσε πάντα ένα ξεχωριστό τουρνουά για τον Γάλλο τενίστα, ο οποίος τόνισε ότι από μικρός ονειρευόταν να αγωνίζεται σε μεγάλες διοργανώσεις μπροστά σε γεμάτα στάδια.
«Όταν ήμουν παιδί, ήθελα να παίζω σε μεγάλα τουρνουά μπροστά σε πολύ κόσμο, σε μεγάλα γήπεδα. Αυτό το τουρνουά ανταποκρίθηκε σε όλες μου τις προσδοκίες από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα», ανέφερε.
Ο Μονφίς υπήρξε ένας από τους πιο θεαματικούς παίκτες της γενιάς του, συνδυάζοντας εντυπωσιακή αθλητικότητα με μοναδικό στυλ στο court. Στην καριέρα του κατέκτησε 13 τίτλους ATP, με τον τελευταίο να έρχεται στο Όκλαντ το 2025, σχεδόν 20 χρόνια μετά τον πρώτο του τίτλο το 2005 στην Πολωνία.
Ο Γάλλος αποκάλυψε επίσης ότι ένιωσε ιδιαίτερα ευγνώμων που έλαβε wildcard για το φετινό τουρνουά, τονίζοντας ότι αποχωρεί από το Indian Wells με όμορφες αναμνήσεις.
«Για μένα ήταν πάντα ένα χαρούμενο μέρος, ένα μέρος όπου μπορούσα να εξελιχθώ. Πάντα νιώθω ηρεμία εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

It’s been a pleasure, @Gael_Monfils ❤️#TennisParadise pic.twitter.com/Lc2V331IaB
— BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) March 7, 2026

 
BNP PARIBAS OPEN MEN’S DRAW | MEN’S DOUBLES | SCHEDULE (-10h)
The post Μονφίς: Αντίο στο Indian Wells μετά από σκληρή μάχη (vid) appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...