Τελευταία νέα
Η διπλωματική αποτυχία του Θ. Ντόκου για την προσέγγιση Ελλάδας – Ανατ. Λιβύης και πώς η Τουρκία «κέρδισε» Συναγερμός στη Ρόδο για φωτιά στον Ατάβυρο: Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων «Πορτοκαλί» συναγερμός για πυρκαγιές την Κυριακή: Οι 6 Περιφέρειες που κινδυνεύουν [χάρτης] Απαράδεκτες συνθήκες σε μεγάλο λιμάνι της χώρας: “Κίνδυνος για εγκληματικά δυστυχήματα” Ιράν: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Χιλιάδες πιστοί για το τελευταίο αντίο Νέα Αριστερά: Ζητά παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση δημόσιου νηπιαγωγείου στη Θεσσαλονίκη Φωτιά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης: Ήχησε το 112 για ετοιμότητα των κατοίκων Τσουκαλάς για καταδίκη Μελά – Ρέππα: «Θα τους διαγράψει η Νέα Δημοκρατία;» ΠΑΣΟΚ: Να απομακρύνει ο πρωθυπουργός τον Θάνο Ντόκο Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 54χρονη για θανάσιμη παράσυρση γάτας «Χτύπημα» Κασσελάκη: Ζητά τρία έγγραφα για την απόσπαση της συζύγου Φαραντούρη εντός της ημέρας Πυρκαγιά στη βόρεια Κέρκυρα: Πνέουν δυνατοί άνεμοι
Filathlos.gr

Χέιζ-Ντέιβις: «Αυτή είναι η ομάδα του Ναν και του Λεσόρ, θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου όπως μπορώ»

Για τη σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και για τον ρόλο του στην ομάδα, μίλησε ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 82-74 για την 32η αγωνιστική της EuroLeague, κάνοντας σημαντικό βήμα στη μάχη για την εξάδα.
Ο Χέιζ-Ντέιβις στάθηκε τόσο στην εμφάνιση του Κέντρικ Ναν όσο και στη συνολική λειτουργία της ομάδας, επισημαίνοντας τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να συμβάλει δίπλα στους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.
Οι δηλώσεις του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις:
«Έπρεπε να κερδίσουμε και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους. Πολύ καλή νίκη για εμάς. Μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Ο Κέντρικ Ναν έκανε πάρα πολλά πράγματα. Μπορούμε ακόμα περισσότερα αν πιστέψουμε σε εμάς. Πολύ καλή νίκη της ομάδας».
Για το “δώστε μου την μπάλα” που είπε προς το τέλος του παιχνιδιού: «Αυτή είναι η ομάδα του Ναν και του Λεσόρ, θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου όπως μπορώ. Έχουμε αρχηγό τον πρωταθλητή Σλούκα. Είμαι εδώ και θα κάνω ότι χρειάζεται και αν δεν χρειάζονται, θα κάνω πάλι τα υπόλοιπα για να βοηθήσω».
Για τη συνύπαρξη με άλλους σούπερ σταρ: «Ένα από τα πράγματα που έχω μάθει, από έναν από τους καλύτερους προπονητές μου, τον Σαρούνας Γιασικέβιτσιους, είναι πως σε ένα παιχνίδι μπορεί να έχω 20 πόντους και σε ένα άλλο έξι. Αυτό δεν αλλάζει αυτά που πρέπει να κάνω στο παρκέ. Καλύτερα να έχω έξι πόντους και να κερδίζουμε, από το να έχω 30 και να χάσουμε».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...