Τελευταία νέα
Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη ΥΠΑΑΤ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε τυροκομικές επιχειρήσεις στη Λέσβο λόγω αφθώδους πυρετού Τηλεδιάσκεψη ηγετών για την προστασία ανηλίκων στο διαδίκτυο – Ευρωπαϊκή ηλικία ψηφιακής ενηλικίωσης πρότεινε ο Μητσοτάκης Μητσοτάκης για social media: Ανάγκη να υπάρξει ευρωπαϊκός μηχανισμός επαλήθευσης ηλικίας «Μονομαχία» Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή: Τοξικότητα, Μυλωνάκης, υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ στο επίκεντρο Κ. Πιερρακάκης από G7: Με κοινή δράση να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις Αμερικανίδα συγκρίνει το σύστημα υγείας των ΗΠΑ με το ΕΣΥ – «Γκρεμίζει όλους τους μύθους», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης Σκληρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη-ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στην Πόπη Παπανδρέου Ο Ντίλιαν του Predator και ο Ντίλαν του Μητσοτάκη… Η Μαρία Καρυστιανού μετακομίζει στο Κολωνάκι
Tennis24.gr

Σίνερ: Ισοφάρισε Τζόκοβιτς και… πάει για ρεκόρ στο Μαϊάμι

Ο Γιανίκ Σίνερ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο ATP Tour, όχι μόνο με τις νίκες του αλλά και με τη συνέπεια στο κορυφαίο επίπεδο, φτάνοντας πλέον σε ένα ιστορικό milestone στο Miami Open.
Ο Ιταλός Νο2 του κόσμου έφτασε τα 24 συνεχόμενα κερδισμένα σετ σε Masters 1000, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Νόβακ Τζόκοβιτς και βάζοντας πλέον πλώρη για να το ξεπεράσει μέσα στο τουρνουά.
Ρεκόρ… και συνέχεια στο Μαϊάμι
Το εντυπωσιακό σερί του Σίνερ “χτίστηκε” μέσα από τις πορείες τίτλου στο Παρίσι (Rolex Paris Masters) και στο Indian Wells, ενώ συνεχίζεται και στη Φλόριντα, όπου έχει ξεκινήσει με απόλυτο έλεγχο, ξεπερνώντας με 6-3, 6-3 το εμπόδιο του Νταμίρ Τζουμχούρ το Σάββατο.
Πλέον, έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία: Αν κατακτήσει το πρώτο σετ κόντρα στον Κορεντίν Μουτέ για τον 3ο γύρο, θα ξεπεράσει τον Τζόκοβιτς και θα μείνει μόνος στην κορυφή της σχετικής λίστας.
Την ίδια στιγμή, ο Σίνερ “τρέχει” και ένα σερί 12 συνεχόμενων νικών σε Masters 1000, δείχνοντας πως βρίσκεται στην κορυφαία φάση της καριέρας του.

Most Consecutive Sets Won at Masters 1000s:
Djokovic – 24 (2016 IW-Monte Carlo)SINNER – 24 (2025 Paris-2026 Miami)Alcaraz – 21 (2023 IW-Miami)
— Tennis Updates (@TennisUpdates26) March 21, 2026

“Το σκορ μετράει, αλλά…”
Παρά τα εντυπωσιακά νούμερα, ο Ιταλός κρατά χαμηλούς τόνους και εστιάζει στη συνολική του βελτίωση.
«Το σκορ έχει τη σημασία του κάποιες φορές», δήλωσε. «Για μένα το σημαντικό είναι να βελτιώνομαι ως παίκτης και να βάζω τον εαυτό μου στη θέση να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερα ματς».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζω κάθε αντίπαλο με τον ίδιο τρόπο, προσπαθώντας να μπαίνω στο court με σωστή νοοτροπία και να δίνω το καλύτερό μου».
Βελτίωση και στο transition game
Ο Σίνερ στάθηκε και στη δουλειά που έχει κάνει στο παιχνίδι του κοντά στο φιλέ: «Το transition game είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι κάτι που έχουμε δουλέψει πολύ. Εξαρτάται και από τη μέρα, αλλά σήμερα προσπάθησα να είμαι επιθετικός από νωρίς».
Παράλληλα, αναγνώρισε και τη δυσκολία της μετάβασης από το Indian Wells στο Μαϊάμι: «Δεν είχα πολύ χρόνο να προσαρμοστώ. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές και τα πρώτα ματς δεν είναι ποτέ εύκολα, οπότε είμαι χαρούμενος».
MIAMI OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)
The post Σίνερ: Ισοφάρισε Τζόκοβιτς και… πάει για ρεκόρ στο Μαϊάμι appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...