Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στοχεύει να ενισχύσει τα οικονομικά της μέσω πωλήσεων παικτών που δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», το αφεντικό της ομάδας, Τζέιμς Ράτκλιφ, ελπίζει πως με τις συμφωνίες για τους Χόιλουντ και Ράσφορντ, αλλά και την παραχώρηση των Μανουέλ Ουγκάρτε, Τζόσουα Ζίρκζε και Αντρέ Ονάνα, στα ταμεία θα μπουν περίπου 120 εκατ. ευρώ, ώστε να χρηματοδοτηθούν οι καλοκαιρινές μεταγραφές των «κόκκινων διαβόλων».
Συγκεκριμένα, η Νάπολι, μετά από σχετική εισήγηση του Αντόνιο Κόντε, ολοκληρώνει τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να διατηρήσει τα δικαιώματα του Ράσμους Χόιλουντ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Ιταλία από την αγγλική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο 23χρονος Δανός διεθνής επιθετικός έχει αποδείξει τη χρησιμότητά του και ο Κόντε του έχει δώσει θέση στη βασική ενδεκάδα των «παρτενοπέι».
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η ιταλική ομάδα είχε συμφωνήσει με τη Γιουνάιτεντ για μονοετή δανεισμό, με οψιόν αγοράς στα 44 εκατ. ευρώ, την οποία επιθυμεί να ενεργοποιήσει άμεσα.
Ο Χόιλουντ έχει 14 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Νάπολι.
Το ίδιο ισχύει και για τον Μάρκους Ράσφορντ, για τον οποίο η Μπαρτσελόνα έχει αποφασίσει να καταβάλει τα 33 εκατ. ευρώ της ρήτρας στη Γιουνάιτεντ, ώστε να τον διατηρήσει στη Βαρκελώνη.
Διαβάστε περισσότερα
Filathlos.gr
