Τελευταία νέα
Προεδρικό Μέγαρο: Πηγαδάκια για τις εκλογές, συζήτηση για τα γλυπτά, τις ηχηρές απουσίες και τον αθλητισμό Η Σαουδική Αραβία έπληξε στόχους των Χούθι στην Υεμένη Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή του Κάνγκουα φέρνει χρήματα στον Ερυθρό Αστέρα – Η Χαποέλ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης Τραμπ: «Μιλάμε με το Ιράν, αλλά ίσως δεν είναι έτοιμοι ακόμη για συμφωνία» Δεξίωση στο Προεδρικό: Τα πηγαδάκια των αρχηγών, οι απουσίες και τα χαμόγελα ΣΥΡΙΖΑ για εισαγγελική πρόταση Τριαντόπουλου: «Το μπάζωμα στα Τέμπη έγινε κατ’ εντολή Μητσοτάκη» Γαλλία: Τη συνδρομή του στρατού ζητά ο Μακρόν για τα πύρινα μέτωπα – Νέες εκκενώσεις κοντά στο Μπορντό [εικόνες-βίντεο] Αποκατάσταση Δημοκρατίας: Εντός του Προεδρικού Μεγάρου λόγω κακοκαιρίας – Ποιοι δίνουν το «παρών» Ασπρόπυργος – έκρηξη: “Πολύ πιθανό ένα βιομηχανικό ατύχημα μεγάλης έκτασης” Προεδρικό Μέγαρο: Οι αριστούχοι των Πανελλαδικών, η δασκάλα των Φουρνά και ο πιλότος του F-16 στους τιμητικά προσκεκλημένους Άνοιξαν οι ουρανοί στην Επίδαυρο: Διακόπηκε η παράσταση «Ειρήνη» στο αρχαίο θέατρο Ρένα Δούρου: «Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση»
Filathlos.gr

Βγάζει στο… σφυρί πέντε παίκτες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στοχεύει να ενισχύσει τα οικονομικά της μέσω πωλήσεων παικτών που δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», το αφεντικό της ομάδας, Τζέιμς Ράτκλιφ, ελπίζει πως με τις συμφωνίες για τους Χόιλουντ και Ράσφορντ, αλλά και την παραχώρηση των Μανουέλ Ουγκάρτε, Τζόσουα Ζίρκζε και Αντρέ Ονάνα, στα ταμεία θα μπουν περίπου 120 εκατ. ευρώ, ώστε να χρηματοδοτηθούν οι καλοκαιρινές μεταγραφές των «κόκκινων διαβόλων».
Συγκεκριμένα, η Νάπολι, μετά από σχετική εισήγηση του Αντόνιο Κόντε, ολοκληρώνει τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να διατηρήσει τα δικαιώματα του Ράσμους Χόιλουντ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Ιταλία από την αγγλική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο 23χρονος Δανός διεθνής επιθετικός έχει αποδείξει τη χρησιμότητά του και ο Κόντε του έχει δώσει θέση στη βασική ενδεκάδα των «παρτενοπέι».
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η ιταλική ομάδα είχε συμφωνήσει με τη Γιουνάιτεντ για μονοετή δανεισμό, με οψιόν αγοράς στα 44 εκατ. ευρώ, την οποία επιθυμεί να ενεργοποιήσει άμεσα.
Ο Χόιλουντ έχει 14 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Νάπολι.
Το ίδιο ισχύει και για τον Μάρκους Ράσφορντ, για τον οποίο η Μπαρτσελόνα έχει αποφασίσει να καταβάλει τα 33 εκατ. ευρώ της ρήτρας στη Γιουνάιτεντ, ώστε να τον διατηρήσει στη Βαρκελώνη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...