Τελευταία νέα
Στη Λιβύη τη Δευτέρα ο Γεραπετρίτης – Συναντήσεις με τον πρόεδρο του Συμβουλίου και τον πρωθυπουργό Δεύτερο κόμμα η ΝΔ σε τέσσερις αγροτικούς νομούς! Απορρίμματα: Και σε αυτό το πεδίο η κυβέρνηση αφήνει έργα εκατοντάδων εκατ. ευρώ στον «αέρα» Κ.Βελόπουλος: Ο π/θ δεν γνωρίζει τι σημαίνει να «εξαρτάσαι από τον μισθό σου» Δένδιας: Η Ελλάδα στέκεται και θα στέκεται πάντοτε δίπλα στην Αρμενία Ανδρουλάκης: Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κάνει παρελθόν την κυβέρνηση Μητσοτάκη Μ.Χαρακόπουλος: Η χώρα μας σε ένα διεθνές περιβάλλον αβεβαιότητας και αναταράξεων, παραμένει νησίδα σταθερότητας Τον Γιάννη Βαρδακαστάνη προτείνει για νέο γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης – 23 πρόσωπα για το Πολιτικό Συμβούλιο To φαινόμενο Κοβέσι και η αμηχανία του πολιτικού συστήματος Βόμβες Μαμουλάκη: Ο Τσίπρας είναι το μέλλον – Το ΠΑΣΟΚ παίζει το ρόλο του χορηγού του Μητσοτάκη ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση προσβάλλει τους πολίτες με ψίχουλα στήριξης Ανδρουλάκης: Πρότεινε τον Βαρδακαστάνη για γραμματέα της ΚΠΕ – «Είναι εκφραστής της μεγάλης αλλαγής, ξέρει να ενώνει και να εμπνέει»
Thefaq.gr

Γεροτζιάφας: Καυστική τοποθέτηση για το αφήγημα γύρω από την επίσκεψη του Μακρόν – «Τα γαλλικά ΜΜΕ δεν ασχολούνται με την επίσκεψη του στην ελληνική αποικία»

Με αιχμηρή ανάρτηση τοποθετείται ο γιατρός Γρηγόρης Γεροτζιάφας, που ζει μόνιμα στο Παρίσι, σχολιάζοντας τον τρόπο προβολής της επίσκεψης του Εμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα.

 
«Προς ενημέρωση του φιλοθέαμονος νεοφιλελεύθερου και άκρο κεντρώου κοινού
1. Τα γαλλικά ΜΜΕ δεν ασχολούνται με την επίσκεψη Macron στην ελληνική αποικία- ούτε καν με τις ενδεχόμενες business
2. Όταν έρχεται ο έλληνα πρωθυπουργός ή ΠτΔ σε επίσκεψη στο Παρίσι δεν το παίρνει χαμπάρι κανείς
Φιλαράκια έλληνες νεοφιλελέ για σφογκοκολάριους σας έχουμε εδώ (και πολύ σας είναι εδώ που τα λέμε)».
Εδώ που τα λέμε ένα δίκιο το έχει.
Αποικία θύμιζε η Ελλάδα αυτές τις ημέρες.
Ως και απευθείας μετάδοση του δείπνου που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Αυτά όντως δεν συμβαίνουν σε καμία χώρα του κόσμου!

πηγή: dnews.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...