Τελευταία νέα
Επέστρεψε το νερό στο παραποτάμιο σπήλαιο του Αγγίτη μετά από δύο χρόνια [εικόνες] Ραγδαίες εξελίξεις στον θάνατο του ιδρυτή της Mango: Συνελήφθη ως ύποπτος o 45χρονος γιος του Τάκης Θεοδωρικάκος: «Τελείως διαφορετικές οι εκλογές από τις δημοσκοπήσεις – Μπροστά στην κάλπη τα πραγματικά διλήμματα» Χαρδαλιάς: «Πλήθος δωρεάν πολιτιστικών εκδηλώσεων και αθλητικών δράσεων σε κάθε δήμο της Αττικής μας» Υποκλοπές: Αρνείται ο Κωνσταντίνος Τζαβέλλας να καταθέσει στη Θεσμών και Διαφάνειας Αρνείται να καταθέσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αιχμές Σαμαρά κατά της κυβέρνησης για τη στάση της απέναντι στην Τουρκία N. Χαρδαλιάς: Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Στην αγκαλιά της Αττικής-Πολιτισμός και Αθλητισμός στις Γειτονιές μας» με δωρεάν εκδηλώσεις Η Γενοκτονία Ελλήνων του Πόντου θα συζητηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο για πρώτη φορά Με μήνυση κατά Καραχάλιου ξεκινάει την πολιτική του διαδρομή το κόμμα Καρυστιανού Σφοδρή επίθεση Σαμαρά σε κυβέρνηση: Ας ξυπνήσουμε επιτέλους – Δεν μπορεί να παραμένουμε αδρανείς όταν η Τουρκία μας απειλεί με casus belli Νέα επίθεση Σαμαρά κατά της κυβέρνησης με βολές για την απόσυρση των Patriot από την Κάρπαθο: «Ας ξυπνήσουμε, επιτέλους»
Vipnews.gr

Αδάμου – Κουινέλης: Μαζί στην παρουσίαση του νέου δίσκου των Stavento

Ο Stavento επιστρέφει δυναμικά με το νέο του album με τίτλο 10 Λέξεις και το Star.gr κι η Κατερίνα Καραγιάννη βρέθηκαν στην παρουσίαση, με την Ήβη Αδάμου και τον Μιχάλη Κουινέλη να είναι οι τέλειοι οικοδεσπότες.
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό μουσικό project που αποτυπώνει τη δύναμη της συνεργασίας καθώς το άλμπουμ περιλαμβάνει δέκα τραγούδια, δέκα συνεργασίες, όπου κάθε κομμάτι αποκτά τη δική του ταυτότητα μέσα από μοναδικές φωνές και καλλιτεχνικές συμπράξεις.
Στο πλευρό του Stavento, εκτός από την Ήβη Αδάμου, συναντήσαμε τους: Josephine, Daphne Lawrence, Νίνα Μαζάνη, LILA, Evangelia, Ninna, Rack, καθώς και μια ιδιαίτερα συγκινητική συμμετοχή από την κόρη του, Ανατολή.
Ολοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν έδωσαν το «παρών», με τον μελλοντικό της σύζυγο να συνοδεύει την Evangelia.
Ο Μιχάλης -Stavento- Κουινέλης υπογράφει τους στίχους και τη μουσική σε όλα τα τραγούδια, βάζοντας τη δική του προσωπική σφραγίδα σε κάθε λέξη του δίσκου.
Με το 10 Λέξεις, ο Stavento συνθέτει ένα πολυσυλλεκτικό album που ισορροπεί ανάμεσα στην pop, το urban και τον σύγχρονο ελληνικό ήχο.
Θυμίζουμε ότι η Ήβη Αδάμου κι ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, όμως δεν έχουν παντρευτεί επίσημα. Παρά τη μακροχρόνια σχέση τους που μετράει πάνω από 14 χρόνια, έχουν επιλέξει να μην προχωρήσουν σε γάμο, καθώς θεωρούν ότι η κορούλα τους, η Ανατολή, κι η καθημερινή τους αφοσίωση είναι τα στοιχεία που τους δένουν.
Δείτε φωτογραφίες:

φωτογραφίες: papadakispress / Αλέξανδρος Παύλου

The post Αδάμου – Κουινέλης: Μαζί στην παρουσίαση του νέου δίσκου των Stavento appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...