Τελευταία νέα
Αίρεται στις 16:00 το απαγορευτικό απόπλου – Ποια δρομολόγια θα αναχωρήσουν από Ραφήνα και Λαύριο Αυξημένη επαγρύπνηση συνιστά ο Κικίλιας σε ακτοπλοϊκές και επιβάτες , λόγω των ισχυρών ανέμων Πανηγυρισμοί Σκέρτσου για την αντιμετωπίση της φωτιάς στη Σίβηρη: «Κάηκε μόνο το 1% του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής, το 2006 είχε καεί το 25%» – Αντίδραση ΕΛ.Α.Σ Νέα Αριστερά για απόφαση ΣτΕ: Οι ιδιώτες δεν εξασφαλίζουν ούτε τις ελάχιστες και αποσπασματικές προϋποθέσεις λειτουργίας Φωτιά στην Αγορά Δράμας – Επιχειρεί ένα ελικόπτερο ΚΚΕ για την φωτιά στη Χαλκιδική: «Η κυβέρνηση έχει το θράσος να πανηγυρίζει ότι φέτος κάηκε λιγότερο δάσος» Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Τέταρτη η Τζένγκο στο πρώτο γκρουπ του ακοντισμού και περιμένει… Πυρκαγιές σε Γερμανία, Γαλλία και Κροατία: Εκκενώσεις, τραυματίες και ζημιές ΕΛΑΣ κατά Σκέρτσου: Ο «Άρχων της στατιστικής αλχημείας» πανηγυρίζει γιατί λέει κάηκε μόλις το 1% στη Χαλκιδική Οι αιχμές Σκέρτσου στον Κώστα Καραμανλή για τη φωτιά στη Χαλκιδική «Αυτό ξεχνά η κάθε Λατινοπούλου»: Το σχόλιο Ακρίτα για το επεισόδιο με τους Ρομά 20 αποκαλύψεις του Αλέξη Τσίπρα για το πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ.
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ: «Ο Αντράντε στο στόχαστρο των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο Κέβιν Αντράντε.
Σύμφωνα με το «Transferfeed», το οποίο επικαλείται δημοσιεύματα στη Ρωσία, οι δυο δικέφαλοι συμπεριλαμβάνονται στους ενδιαφερόμενους για τον στόπερ της Μπαλτίκα.
Όπως αναφέρεται, τον 26χρονο Κολομβιανό «καλοβλέπουν», εκτός των δύο ελληνικών συλλόγων, οι ΤΣΣΚΑ, Λοκομοτίβ και Ζενίτ.
Μάλιστα, η τελευταία φέρεται να έχει καταθέσει ήδη πρόταση 4 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, ο οποίος κοστολογείται από την ομάδα του 500.000 ευρώ παραπάνω.
Ο Αντράντε ξεκίνησε το 2019 από τη Ντεπορτίβο Κάλι (με 119 συμμετοχές σε μια πενταετία) και από το 2024, που μετακινήθηκε στη Μπαλτίκα, μετράει 81 αγώνες με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...