Τελευταία νέα
Πρόωρη αποπληρωμή χρέους 13 δισ. ευρώ μέσα στο 2026 σχεδιάζει η κυβέρνηση – «Υπάρχουν άλλες κατεπείγουσες ανάγκες», απαντά ο Παππάς Σίφνος: Τα πιθανά αίτια της τραγωδίας και τα τελευταία λεπτά πριν από τη συντριβή του ελικοπτέρου Μητσοτάκης: Εθνικό καθήκον η μείωση του χρέους Ο Τραμπ «ανακήρυξε» αμερικανικό έδαφος τα Στενά του Ορμούζ Φωτιά στα Κόμαρα Έβρου – Επιχειρεί ένα ελικόπτερο Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Στο μικροσκόπιο η τελευταία επικοινωνία του κυβερνήτη με τον πύργο ελέγχου Σκάνδαλο με εξωσωματικές στα Κατεχόμενα: Πιθανόν από άλλους δότες έως και 30 παιδιά Θεοδωράκης – Μικρούτσικος στον Μανταμάδο Κυβερνητικές αγωνίες… Βεβαρημένο παρελθόν Καταπέλτης ο Νίκος Παππάς: Αποπληρώνετε φθηνό και ρυθμισμένο χρέος – Χρηματοδοτήστε ένα μεγάλο πρόγραμμα κοινωνικής και προσιτής στέγης Στα γραφικά ψαροχώρια του Σαρωνικού για τις αποδράσεις μετά τον Δεκαπενταύγουστο [εικόνες]
Filathlos.gr

Live: Παναθηναϊκός – Βαλένθια

Η δωδεκάδα της Βαλένθια: Μπαντιό, Τέιλορ, Πουέρτο, Ρίβερς, Πραντίγια, Ντε Λαρέα, Κι, Μοντέρο, Σακό, Τόμπσον, Κοστέλο, Νογκιές.
Με μία αλλαγή και η Βαλένθια στη δωδεκάδα της, καθώς ο Ισαάκ Νογκιές πήρε τη θέση του Ομάρι Μουρ.
Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Σορτς, Οσμάν, Χέιζ-Ντέιβις, Ρογκαβόπουλος, Γκραντ, Ναν, Καλαϊτζάκης, Λεσόρ, Φαρίντ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.
Σε μία αλλαγή στη 12άδα του Παναθηναϊκού προχώρησε ο Εργκίν Αταμάν σε σχέση με τα ματς στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης πήρε τη θέση του Βασίλη Τολιόπουλου. Όλοι οι υπόλοιποι είναι ίδιοι για τον Παναθηναϊκό, με τον Κώστα Σλούκα να παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού.
Μάλιστα, η συγκεκριμένη ατάκα είχε φτάσει μέχρι και στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, όπου χρησιμοποιήθηκε ως επιπλέον κίνητρο ενόψει της σειράς με τις «νυχτερίδες».
Ιδιαίτερη ήταν η… υποδοχή που επιφύλαξαν στον Ζαν Μοντέρο, ο οποίος αποτέλεσε τον βασικό στόχο των αποδοκιμασιών από την εξέδρα. Ο γκαρντ της Βαλένθια βρίσκεται εδώ και μέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων στις τάξεις των «πράσινων», μετά τις δηλώσεις του ότι η ομάδα του μπορεί να κερδίσει πολλές φορές τον Παναθηναϊκό.
Οι φίλοι του «τριφυλλιού», νωρίτερα, αποδοκίμασαν έντονα την ισπανική ομάδα κατά την έξοδό της για ζέσταμα, δημιουργώντας από νωρίς ατμόσφαιρα πίεσης ενόψει του κρίσιμου αγώνα της σειράς
Μετά τις δύο νίκες-θρίλερ στην Ισπανία (67-68 στο Game 1, 105-107 στο Game 2 με buzzer beater του Χέιζ-Ντέιβις στην παράταση), ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να κάνει τη «σκούπα» μπροστά στον κόσμο του, που έχει δώσει τρομερά ηχηρό παρών από πολύ νωρίς.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια για το τρίτο μεταξύ τους ματς στα playoffs της Euroleague, θέλοντας να σφραγίσει μία θέση στο Final Four που θα διοργανωθεί στο σπίτι του.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...