Τελευταία νέα
«Νοιάζομαι. Εξετάζομαι.»: O Μάιος γίνεται μήνας δράσης ενάντια στον καρκίνο του δέρματος  ΚΟ της ΝΔ: Μηνύματα ενότητας, αιχμές και “καρφιά” στους διαφωνούντες Μαρία Καρυστιανού: Εκπομπή στο YouTube από υποστηρικτές της ενόψει ανακοινώσεων για το νέο κόμμα ΥΠΑΑΤ: Εντός νόμιμων ορίων το 97,7% των δειγμάτων για υπολείμματα φυτοφαρμάκων Ομιλία Μητσοτάκη στους βουλευτές της ΝΔ: Στο στόχαστρο της συνταγματικής αναθεώρησης η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και το άρθρο 16 «Άρωμα» Κεντροαριστεράς στα εγκαίνια του νέου δικηγορικού γραφείου της Έφης Αχτσιόγλου Λοβέρδος: “Δεν θα κάνω μήνυση επειδή με παρακολουθούσαν – Σκοτίστηκα για τις υποκλοπές” Μηνύματα Μητσοτάκη στην “τοξική αντιπολίτευση” και τους βουλευτές-“Όχι στη μίζερη εσωστρέφεια”-Οι άξονες της Συνταγματικής Αναθεώρησης Μητσοτάκης στην κοινοβουλευτική ομάδα: Προανήγγειλε «μπάζωμα» της εξεταστικής για υποκλοπές, τοξικότητα καταλόγισε στην αντιπολίτευση “Ψιλά” γράμματα της πολιτικής (!) θεωρεί ο … Συνταγματολόγος Ανδρέας Λοβέρδος τις παρακολουθήσεις: “Σκοτίστηκα – δεν θα κάνω μηνύσεις” ΟΠΕΚΕΠΕ: Τέλη Μαΐου θα τεθεί στην Ολομέλεια η συζήτηση για τις προανακριτικές Η κόντρα Κεραμέως – Ανδρουλάκη για την 4ήμερη εργασία με όρους… ποδοσφαιρικούς
Indicator.gr

Ομιλία Άδωνι στην ΚΟ της ΝΔ με βέλη στον Δένδια – “Κάποιοι εξαφανίζονται στις δύσκολες στιγμές”

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μεταξύ των βουλευτών και στελεχών που προτίθενται να τοποθετηθούν είναι και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του parapolitika.gr, ο κ. Γεωργιάδης αναμένεται να επαναλάβει τις θέσεις του για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζεται ο θεσμός της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, αλλά και τα ζητήματα που σχετίζονται με τους βουλευτές. Ωστόσο, το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στην πρόθεσή του να αφήσει αιχμές κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια.
Αφορμή φέρεται να αποτελεί η απουσία του κ. Δένδια από τη συνεδρίαση της ΚΟ, καθώς ο υπουργός Άμυνας πραγματοποιεί επίσκεψη στην Πορτογαλία.
Συγκεκριμένα, θα πει ότι «πολλοί από σας συνομιλείτε με κάποιους που την ίδια στιγμή φλερτάρουν με την ιδέα να διαδεχτούν τον Μητσοτάκη, σε όλες τις δύσκολες στιγμές είναι απόντες (όπως και σήμερα)». Έχοντας ως δεδομένα τα παραπάνω η ομιλία του, είναι από αυτές που όπως και να το κάνουμε αναμένονται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως ακόμη πιο ενδιαφέρον θα έχει αν αυτή τη φορά θα σηκώσει το εσωκομματικό γάντι ο Νίκος Δένδιας, για να απαντήσει στον συνάδελφο του, επί της Υγείας.
The post Ομιλία Άδωνι στην ΚΟ της ΝΔ με βέλη στον Δένδια – “Κάποιοι εξαφανίζονται στις δύσκολες στιγμές” appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...