Τελευταία νέα
Α. Σκέρτσος: Το ΠΑΣΟΚ υποκαθιστά την οικονομική ανάλυση με πολιτική προπαγάνδα «Γιατί δεν σώσαμε το κουτάβι» που ήταν σε αγέλη λύκων: Τι απαντά στις επικρίσεις η ομάδα ερευνητών που το παρακολουθούσε Θεσσαλονίκη: Τι αλλάζει στα λεωφορεία της πόλης μετά την επέκταση του Μετρό στην Καλαμαριά Μια μοναδική προσφορά της «Εφ.Συν.» αυτό το Σαββατοκύριακο: Το μυθιστόρημα «Τα θύματα» των Μπουαλώ – Ναρσεζάκ  Γιατί η αμυντική συμφωνία Τουρκίας – Σαουδικής Αραβίας – Πακιστάν «ταράζει τα νερά» των ισορροπιών στη Μέση Ανατολή ΕΛΑΣ: Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική η συμφωνία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν Τσουκαλάς: Η τελευταία έκθεση του ΟΟΣΑ διαλύει το success story της κυβέρνησης ΕΛ.Α.Σ.: Πόσες ακόμη εργολαβίες χρειάζεται το Ελληνικό Κτηματολόγιο αντί για ένα σχέδιο στελέχωσης; ΕΛ.Α.Σ.: Απαράδεκτη η στάση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που “μπάζωσε” το σκάνδαλο των υποκλοπών Κοζάνη: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ερμακιά Μήνυμα Ισπανίας σε Ιταλία: Επαναφέρετε τη Σένγκεν μέχρι την Κυριακή, αλλιώς θα λάβουμε μέτρα Υποκλοπές: ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου – «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση»
Filathlos.gr

Φίζελ: «Είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με αυτούς τους παίκτες»

Η ΑΕΚ έχασε μέσα από τα χέρια της τον τίτλο του BCL, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό με 92-86 από την Ρίτας παρότι ήταν μπροστά για τρία δεκάλεπτα και έδειχνε πως θα έπαιρνε τη νίκη.
Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Κισόν Φίζελ στάθηκε στα πολλά ελεύθερα σουτ τριών πόντων που πήρε η Ρίτας με αποτέλεσμα να βρει ρυθμό στον αγώνα.
«Τους αφήσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα και βρήκαν ρυθμό. Ήρθα λίγο αργά στην σεζόν, είδα πόσο ενωμένη ήταν η ομάδα και πόσο σκληρά δούλευαν, ήταν κίνητρο για εμένα. Είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με αυτούς τους παίκτες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φιζέλ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...