Τελευταία νέα
Πυρκαγιές: 60 μέτωπα σε ένα 24ωρο, τα 16 στην Κ. Μακεδονία -Υψηλός κίνδυνος για έξι Περιφέρειες αύριο Γιατί ο Τραµπ αβαντάρει τον Ερντογάν και αγνοεί παντελώς τον Μητσοτάκη Ο Κώστας Ζαχαριάδης απαντά στον Νίκο Μωραΐτη με αναφορές στην περίοδο Κασσελάκη Συνελήφθη αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο – Η ανάρτηση του Αδ. Γεωργιάδη για το περιστατικό Κατάρρευση μεσοτοιχίας στο Μαρούσι – Αναφορές για έναν τραυματία, διακοπή της κυκλοφορίας Κίνδυνος βαριάς σκοπούμενης δικαστικής πλάνης Πειραιάς: Εντοπίστηκαν πάνω από 10 κιλά κάνναβης σε πλοίο – Συνελήφθη 21χρονος Επίτιμος δημότης Αγαθονησίου ο Κωνσταντίνος Τασούλας–”Πατρίδα είναι κυρίως όλοι όσοι ζουν στα όρια του χάρτη και την κρατούν ζωντανή” Ο JO DI στην «Εφ.Συν.»: Για όλα πάντα φταίει ο πολίτης! Γαλλία: Το πρώτο κρούσμα Έμπολα στη χώρα «ανάρρωσε και πήρε εξιτήριο» Οι «καυτές πατάτες» της ιρλανδικής προεδρίας Ανακήρυξη του ΠτΔ σε επίτιμο δημότη Αγαθονησίου: «Η Ελλάδα αρχίζει από τους τόπους των συνόρων»
Filathlos.gr

Τέλος από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Τζον Γκόρντον Πέριν, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στον σύλλογο.
Η συνεργασία του Τζον Γκόρντον Πέριν με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, με τους «ερυθρόλευκους» να αποχαιρετούν τον 36χρονο Καναδό ακραίο.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Τζον Γκόρντον Πέριν. Σε δύο χρόνια, κατακτήσαμε μαζί 5 τίτλους και φτάσαμε ως τους “8” του CEV Champions League (24-25). Γκόρντον, σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα και τη ζωή σου!», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...