Τελευταία νέα
Καύσωνας διεργασιών στη Χαριλάου Τρικούπη: Ανεβάζει στροφές όλο τον Ιούλιο Οι 3 «πληγές» στα θεμέλια της ΝΔ: Η παρέμβαση Φεύγα και οι κρυφοί φόβοι Μητσοτάκη Ηράκλειο: Κάηκε ολοσχερώς σταθμευμένο λεωφορείο κοντά στο αεροδρόμιο [εικόνες – βίντεο] Καλύτερη η εικόνα στις πυρκαγιές σε Λειψύδριο και Κρηστώνη Το τραγούδι της ημέρας: Μικρή ωδή Μουντιάλ 2026: Οι Τρικολόρ στους «8» με οδηγό τον Μπαπέ – Κέρδισε το χειροκρότημα η Παραγουάη Μουντιάλ και Σινεμά: Όταν το γήπεδο γίνεται κινηματογραφικό κάδρο O Μάριος Σαλμάς στην «Εφ.Συν.»: «Δεν θα γύριζα στη Ν.Δ. με Μητσοτάκη» Η ΝΔ στο Τρίγωνο των Βερμούδων: Βουλευτές και πολιτευτές «αλληθωρίζουν» προς άλλες… κατευθύνσεις Ωραιόκαστρο: Παραδόθηκαν στις φλόγες σπίτια και εργοστάσια- Στη μάχη της κατάσβεσης και ο στρατός [εικόνες – βίντεο] Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 5 Ιουλίου Καιρός: Άνεμοι έως 7 μποφόρ και θερμοκρασίες έως 37 βαθμούς – Οι 2 περιοχές που θα βρέξει
Filathlos.gr

Ροντινέι: «Δεν ξέρω πόσο θα μείνω, αλλά θα δίνω τη ζωή μου για τον Ολυμπιακό» (ΦΩΤΟ)

Ο Ροντινέι έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του φινάλε της σεζόν, τονίζοντας πως για όσο διάστημα θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό.
Ο Βραζιλιάνος μπακ έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σε μια περίοδο που οι «ερυθρόλευκοι» παλεύουν για τη 2η θέση στη Stoiximan Super League και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.
Ο Ροντινέι αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Ολυμπιακό, χωρίς να ξεκαθαρίζει για πόσο ακόμη θα παραμείνει στην ομάδα, αλλά υπογράμμισε πως όσο βρίσκεται στον σύλλογο θα συνεχίσει να παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για τη φανέλα.
Όσα έγραψε:
«Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μείνω σε αυτόν τον σύλλογο, αλλά όσο είμαι εδώ, θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μέχρι το τέλος, με πόνο και τραυματισμό, θα δώσω την ζωή μου!!
Μόνο Ολυμπιακός, στις νίκες και στις ήττες, για πάντα θα τα δίνω όλα για εσάς! Ευχαριστώ».
Ο Ροντινέι αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το 2023 και αποτελεί έναν από τους αρχηγούς της ομάδας. Με τους Πειραιώτες έχει κατακτήσει το Conference League τη σεζόν 2023/24, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο τη σεζόν 2024/25, αλλά και το Super Cup του 2025.
Συνολικά, ο Βραζιλιάνος έχει καταγράψει 152 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, με απολογισμό 10 γκολ και 28 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by Rodinei De Almeida (@pretinhorodi_oficial)

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...