Τελευταία νέα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 18 Αυγούστου Δισεκατομμύρια για τη στέγη, αλλά χωρίς ορατή λύση στο στεγαστικό Μέχρι το Μαξίμου έφτασαν οι φήμες για αλλαγή ηγεσίας Κύπελλο Ελλάδας: Ποιες ομάδες που πέρασαν στη League Phase [βίντεο] Γάζα: Παλαιστίνιοι κατακρίνουν τη στάση των ΗΠΑ – «Δίνουν το ελεύθερο στον Νετανιάχου να συνεχίσει τους βομβαρδισμούς» Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Καρπενήσι Ανακοίνωσε Αριάγκα η ΑΕΚ: Ποιος είναι ο 28χρονος χαφ από την Ονδούρα Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Τι κατέθεσαν οι πιλότοι – «Δεν είχαμε οπτική επαφή, νομίζαμε ότι πέσαμε σε καλώδια» Μητσοτάκης και πυρκαγιές: 4,5 εκατ. στρέμματα καμένα και οι υποσχέσεις που έμειναν στα χαρτιά Euronews: Οι Βρυξέλλες παρακολουθούν τα UFO από το 2023 Νέο «άκυρο» από το Ανώτατο Δικαστήριο σε προσφυγή του Τραμπ κατά της καταβολής αποζημίωσης για σεξουαλική επίθεση Μετά την πώληση Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ πήρε 17χρονο Έλληνα από τη Ντόρτμουντ
Filathlos.gr

La Liga: Βαρύ κλίμα στο «Μπερναμπέου» παρά τη νίκη της Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-0 την υποβιβασμένη Οβιέδο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όμως η βραδιά σημαδεύτηκε κυρίως από το βαρύ κλίμα στις εξέδρες και τις έντονες αποδοκιμασίες.
Οι Μαδριλένοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, αλλά το παιχνίδι συνοδεύτηκε από γιούχα προς τον Κιλιάν Εμπαπέ, πανό κατά του Φλορεντίνο Πέρεθ και γενικότερη αμφισβήτηση από τον κόσμο της ομάδας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο 44’, όταν ο Γκονζάλο Γκαρθία έκλεψε την μπάλα από τα αριστερά, κινήθηκε έξυπνα μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε με το δεξί για το 1-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως χρειάστηκαν και δεύτερο γκολ για να «κλειδώσουν» το τρίποντο. Αυτό ήρθε στο 81’, με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να ελίσσεται ανάμεσα στους αμυντικούς της Οβιέδο και να τελειώνει τη φάση με δυνατό αριστερό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Την ίδια ώρα, το κλίμα στο «Μπερναμπέου» παρέμενε τεταμένο. Ο Εμπαπέ αποδοκιμάστηκε μαζικά τόσο τη στιγμή που πέρασε ως αλλαγή όσο και σε κάθε επαφή του με την μπάλα, με την εξέδρα να δείχνει ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά της.
Παράλληλα, υπήρξαν και πανό κατά του Φλορεντίνο Πέρεθ, τα οποία ζητούσαν την παραίτησή του και αποσύρθηκαν άμεσα από την ασφάλεια του γηπέδου.
Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Μπέλιγχαμ σήκωσε τα χέρια του ψηλά και ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς.
Η Ρεάλ πήρε τη νίκη, όμως το μήνυμα της εξέδρας ήταν ξεκάθαρο, καθώς η ένταση γύρω από την ομάδα παραμένει και η κρίση δεν δείχνει να έχει κλείσει.
Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρέρας, Αλάμπα, Ασένσιο, Αλεξάντερ-Άρνολντ (64′ Καρβαχάλ), Τσουαμενί (64′ Μπέλιγχαμ), Καμαβινγκά, Ντίαθ (77′ Παλάσιος), Μασταντουόνο (77′ Γιάνιεθ), Γκαρθία (69′ Εμπαπέ), Βινίσιους.
Οβιέδο: Εσκαντέλ, Κόστας, Μπαιγί, Βιδάλ (79′ Αχιζάντο), Αλχασάνε, Κολομπάτο, Φονσέκα (79′ Αγκουντίν), Σαϊρά (55′ Καθόρλα), Φερνάντες (69′ Χασάν), Ρέινα, Βίνιας.
Τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής:
Θέλτα -Λεβάντε 2-3 (4′, 48′ Χουτγκλά – 43′ Αριάγκα, 57′ Ντε Λα Φουέντε, 63′ Μπρουγκέ)
Μπέτις – Έλτσε 2-1 (9′ Κούτσο, 68′ Φόρναλς – 41′ Φορτ)
Οσασούνα – Ατλέτικο 1-2 (90+1′ Μπάρχα / 15′ Λούκμαν, 71′ Σόρλοθ)
Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη 2-3 (13′ Μορένο, 20 ‘ Μικαουτάτζε / 36′ Όσο, 45+2′ Σάλας, 72’ Άνταμς)
Εσπανιόλ – Αθλέτικ 2-0 (69′ Μίγια, 90+2′ Γκαρθία)
Χετάφε – Μαγιόρκα 3-1 (14′, 41′ Σατριάνο, 63′ Ρομέρο / 65′ Μασκαρέλ)
Αλαβές – Μπαρτσελόνα 1-0 (Ντιαμπατέ 45+1′)
Βαλένθια – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-1 (40′ Λόπεθ / 8′ πεν. Τζέκα)
Χιρόνα – Σοσιεδάδ 1-1 (66′ Στουάνι / 28′ Μαρτίν)
Ρεάλ – Οβιέδο 2-0 (44′ Γκαρθία, 81′ Μπέλιγχαμ)

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...