Τελευταία νέα
Τουρισμός: ΣΥΡΙΖΑ και ΕΛΑΣ καταγγέλλουν την «εργασιακή γαλέρα» με αφορμή το πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.» Αποκαλύψεις Τσίπρα για το πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ. Ο Τρότσκι «επιστρέφει» στην Πρίγκιπο ΗΠΑ: Γυρίζουν την πλάτη στον Τραμπ οι Αμερικανοί – Στο 33% η δημοτικότητά του, αρνητικό ρεκόρ Ερντογάν: «Περιμένω να τηρηθεί η υπόσχεση Τραμπ για τα F-35» – Τι είπε για τη «Συμφωνία της Μέκκας» Ιράν: Απειλεί με «πλήρη επίθεση» μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις – Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ Πολύτιμα πετράδια ιστορικής μνήμης Φωτιά στη Σαλαμίνα: Ξεκινούν οι αυτοψίες – Πόσα σπίτια έχουν υποστεί ζημιές, «ευτυχώς που φυσούσε βοριάς» Καιρός: Εως 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Πού αναμένονται τοπικές βροχές Σίφνος: Μυστήριο με την πτώση του ελικοπτέρου – Τι εξετάζουν οι αρχές, τα κρίσιμα λεπτά πριν από την τραγωδία Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 18 Αυγούστου Δισεκατομμύρια για τη στέγη, αλλά χωρίς ορατή λύση στο στεγαστικό
Tennis24.gr

Τζόκοβιτς: Συνεχίζει τις προπονήσεις στην Αθήνα για Roland Garros (pics)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζει καθημερινά την προετοιμασία του στην Αθήνα και στο 91 Athens Riviera στη Βούλα, με στόχο να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο επερχόμενο Roland Garros 2026.
Ο 38χρονος Σέρβος συνδυάζει έντονες προπονήσεις εντός court με πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο, προσπαθώντας να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες.
Με το δεύτερο Grand Slam της σεζόν να ξεκινά σε εννέα ημέρες στο Παρίσι, ο Τζόκοβιτς ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, θέλοντας να φτάσει στο Roland Garros σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση μετά τη δύσκολη clay season που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής.
Ανέτοιμος στη Ρώμη
Ο Σέρβος θρύλος προσπάθησε να επιστρέψει στη δράση στο Internazionali BNL d’Italia, ωστόσο ήταν εμφανώς ανέτοιμος, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ντίνο Πρίζμιτς στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.
Μετά τον αποκλεισμό του από τη Ρώμη, ο Τζόκοβιτς επέλεξε να παραμείνει στην Ελλάδα ώστε να συνεχίσει την προετοιμασία του σε πιο ήρεμο περιβάλλον.
Στο 91 Athens Riviera έχει βρει τις ιδανικές συνθήκες τόσο για προπόνηση όσο και για αποκατάσταση, καθώς το πριβέ club των νοτίων προαστίων διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.
“Soft court, hard work”
Ο Τζόκοβιτς μοιράστηκε μέρος της καθημερινότητάς του μέσω social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την προπόνησή του στην Αθήνα.
“Soft court, hard work”, έγραψε χαρακτηριστικά ο κάτοχος 24 Grand Slam τίτλων στο Facebook, δείχνοντας πως παραμένει απόλυτα προσηλωμένος στον μεγάλο στόχο του Παρισιού.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by Tennis24 (@tennis24gr)

 
The post Τζόκοβιτς: Συνεχίζει τις προπονήσεις στην Αθήνα για Roland Garros (pics) appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...