Τελευταία νέα
Ο Χάρης Δούκας ζητά την άμεση κατεδάφιση του κτιρίου του Badminton – Η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Αθηναίων Ερώτηση Μ. Κεφαλογιάννη προς την Κομισιόν για την απελευθέρωση του Οσμάν καβαλά Πνινάν Γιανάι, Ισραηλινή πρέσβης: “Μερικές φορές, η διπλωματία ξεκινά με το σπάσιμο πιάτων σε ελληνική ταβέρνα” Κιλκίς: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση – Επιχειρούν εναέρια μέσα Νυχτερινό μπλόκο για τους ανήλικους στα social: Τι προβλέπει ο συμβιβασμός των 17 δισ. δολαρίων της Meta Τσάβι, η… τρίτη επιλογή Επεισόδια στη Σιντική Σερρών: Ένοχοι όλοι οι κατηγορούμενοι – 2 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή AEK: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα Η Πρέσβης του Ισραήλ στη Μύκονο – Ραγδαία αύξηση του ισραηλινού τουρισμού στην Ελλάδα Ηλίας Κασιδιάρης: Το «παράθυρο» που μπορεί να τον στείλει στη Βουλή – Η «καυτή πατάτα» στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου Πέθανε ο ηθοποιός και τραγουδιστής Ευ. Τουρνάς: 3.083 πυρκαγιές από την έναρξη της αντιπυρικής – 830 μόνο τον Αύγουστο
Kosmoslarissa.gr

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σχεδιάζει το μέλλον της αγροτικής παραγωγής

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνει κεντρική εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Σχεδιάζοντας το Μέλλον: Αγροτική παραγωγή, δυνατότητες και προκλήσεις», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαΐου και ώρα 19:30 στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ως κεντρικοί ομιλητές ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Δημήτρης Κουρέτας, και ο Καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Στάθης Αραποστάθης. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Κολλάτος.Στόχος της εκδήλωσης είναι ο διάλογος για έναν μακρόπνοο στρατηγικό σχεδιασμό που αφορά στην αγροτική παραγωγή της Θεσσαλίας, με το βλέμμα στραμμένο στο 2040 και πέρα.

Οι βασικοί άξονες της συζήτησης περιλαμβάνουν:

Ανάδειξη τάσεων και προκλήσεων: Ανάλυση των νέων δεδομένων του αγροδιατροφικού συστήματος. Καινοτομία και Ψηφιακή Γεωργία: Ενίσχυση της γνώσης για βιώσιμα καιανταγωνιστικά παραγωγικά μοντέλα. Οικοσύστημα Συνεργασίας: Σύνδεση παραγωγών, συνεταιρισμών και ερευνητικών ιδρυμάτων με την αγορά. Διαφάνεια και Σχέδιο: Οικοδόμηση ενός μέλλοντος με εμπιστοσύνη και καθαρές προοπτικές.

Η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τους παραγωγούς και τους πολίτες της Θεσσαλίας να ενημερωθούν και να συμμετάσχουνενεργά στη διαμόρφωση της επόμενης ημέρας για τον πρωτογενή τομέα της περιοχής.
Το άρθρο Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σχεδιάζει το μέλλον της αγροτικής παραγωγής εμφανίστηκε πρώτα στο kosmoslarissa.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...