Τελευταία νέα
Βρετανία: Ο Στάρμερ «δεν θα ορίσει χρονοδιάγραμμα» για την αποχώρησή του Πεδίο βολής, οικόπεδο και αποικία ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ εφαρμόζει πιστά τον νόμο Κατρούγκαλου με περικοπές στις συντάξεις Axios: Η Κούβα κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι κατασκευάζουν «απατηλό πρόσχημα» για στρατιωτική επίθεση Global Sumud Flotilla: Ισραηλινή επίθεση στον στολίσκο – Ρεσάλτο σε σκάφος που κατευθύνεται στη Γάζα Τσουκαλάς: Η ΝΔ εφαρμόζει πιστά τον νόμο Κατρούγκαλου Τραγωδία στα Καλάβρυτα: 64χρονος πέθανε από πνιγμό την ώρα που έτρωγε Κωστής Χατζηδάκης: Οικονομία, άμυνα και θεσμική επανεκκίνηση οι 3 πυλώνες της ΝΔ για το 2030 Ο Σι υποδέχεται τον Πούτιν, μόλις τέσσερις μέρες μετά τον Τραμπ Press Point: Οι πλούσιοι τουρίστες θα μας σώσουν; ΝΔ: Ιδού τα αποτελέσμα των εκλογών της Πολιτικής Επιτροπής – Αντιπεριφερειάρχης στο “βάθρο” Καραχάλιος κατά Καρυστιανού: Δέχθηκε εντολή από τη Μόσχα να προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος
Filathlos.gr

Πασκουάλ: Οι Ισπανοί τον συνδέουν με τον Παναθηναϊκό

Το μέλλον του Τσάβι Πασκουάλ στην Μπαρτσελόνα παραμένει ανοιχτό, με νέο δημοσίευμα της “Mundo Deportivo” να παρουσιάζει την αποχώρησή του ως σχεδόν βέβαιη μετά το τέλος της σεζόν.
Το καταλανικό Μέσο βάζει τη Ντουμπάι BC σε θέση ισχύος για τον 54χρονο προπονητή, επιβεβαιώνοντας το κλίμα που είχε δημιουργηθεί εσχάτως γύρω από την επόμενη μέρα του.
Πριν από περίπου ένα δεκαήμερο, στην Ισπανία είχαν κυκλοφορήσει σενάρια που ήθελαν την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να έχει βάλει ψηλά στη λίστα της τον Πασκουάλ. Ο ίδιος είχε αποφύγει να ανοίξει κουβέντα για το μέλλον του πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.
Ο ατζέντης του είχε χαρακτηρίσει «ντροπιαστικές» τις φήμες για τη Ντουμπάι BC, ενώ στη συνέχεια προέκυψε έντονη σύνδεση του Ίμπον Ναβάρο με την Μπαρτσελόνα.
Την Παρασκευή, τόσο οι Καταλανοί όσο και ο εκπρόσωπος του Ναβάρο, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, διέψευσαν οποιαδήποτε εξέλιξη για αλλαγή προπονητή στους «μπλαουγκράνα».
Η επίσημη θέση της Μπαρτσελόνα ήταν χαρακτηριστική: «Μόνο ο Πασκουάλ θα ηγηθεί του έργου, καμία επαφή με άλλο προπονητή».
Στο δημοσίευμα σημειώνεται: «Όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως μετά τη φετινή σεζόν ο Πασκουάλ θα κάνει χρήση του out στο συμβόλαιό του, το οποίο είναι 300.000 ευρώ και δεν θα ολοκληρώσει τα εναπομείναντα δύο χρόνια στο “Παλάου”».
Η Ντουμπάι BC εμφανίζεται στην pole position, ενώ στο ίδιο «κάδρο» υπάρχουν ο Παναθηναϊκός και η Χάποελ Τελ Αβίβ, που φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον έμπειρο προπονητή.
Οι λόγοι που οδηγούν τον Πασκουάλ προς την έξοδο σχετίζονται με τη συνολική κατάσταση στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα δεν ενισχύθηκε στον βαθμό που περίμενε, οι συζητήσεις με τη διοίκηση δεν έφεραν ουσιαστική αύξηση του μπάτζετ και ο ίδιος δεν δείχνει να εμπιστεύεται πλέον τις υποσχέσεις του συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...