Τελευταία νέα
Στη Βουλή για τις υποκλοπές ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο διοικητής της ΕΥΠ Κατερίνη: Άρπαξαν 26.000 από ιδιοκτήτη πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών Υποκλοπές: Την Τετάρτη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο διοικητής της ΕΥΠ και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Οι Clutch στην Αθήνα: Μια βραδιά ατόφιου rock ‘n’ roll Ανδρουλάκης:”Βάζουμε τέλος στην ασυδοσία των funds”-Οι προτάσεις για το ιδιωτικό χρέος Νέα Αριστερά για ισραηλινή επίθεση σε Global Sumud Flotilla: Ένα μοτίβο εξωδικαστικής πειρατείας σε ανοιχτή θάλασσα Ντοκιμαντέρ για την Ιερά Οδό: Τα μυστικά του δρόμου που διέσχιζε την αρχαιότητα Θεοδωρικάκος: Εχθρός και αντίπαλος της ΝΔ είναι τα θέματα της κοινωνίας (vid) Νίκος Aνδρουλάκης για το ιδιωτικό χρέος: Δημόσια δέσμευσή μας να μπει τέλος στην ασυδοσία των funds Σπανάκης : “Δεν εισπράττω ούτε ένα ευρώ από τα ΕΛΤΑ Μοσχάτου-Το ακίνητο είναι της οικογένειάς μου” Κουτσούμπας για κόμματα Τσίπρα – Καρυστιανού: «Κλωτσοπατινάδα» και «πολιτικό σουλάτσο» Ρόδος: Δίωξη για κακούργημα στον 44χρονο οδηγό για τον θάνατο μητέρας και κόρης
Efsyn.gr

Το Ιράν απάντησε σε νέα πρόταση των ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου – Συνεχίζει τις A.I. απειλές ο Τραμπ

Το Ιράν απάντησε σε νέα πρόταση των ΗΠΑ για τον τερματισμό του διπλωματικού αδιεξόδου και του πολέμου στην Μέση Ανατολή, ανακοίνωση το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Οι προβληματισμοί μας διαβιβάσθηκαν στην αμερικανική πλευρά», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Εσμαΐλ Μπαγαΐ διευκρινίζοντας ότι οι επαφές της Τεχεράνης με τις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζονται μέσω του Πακιστάν που διαδραματίζει μεσολαβητικό ρόλο.
Πακιστανική πηγή επιβεβαίωσε ότι η ιρανική πρόταση διαβιβάσθηκε στις ΗΠΑ χθες την νύκτα.
Νέες απειλές Τραμπ με A.I.
Στο μεταξύ, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σήμερα νέες έμμεσες απειλές προς το Ιράν, μέσω ανάρτησης με εικόνα τεχνητής νοημοσύνης, λίγες ώρες μετά το τελεσίγραφο που απηύθυνε στην Τεχεράνη για τον πόλεμο.
Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ
Στη νέα του ανάρτηση στο Truth Social, ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε εικόνα με χάρτη της Μέσης Ανατολής καλυμμένο από την αμερικανική σημαία, ενώ σειρά από βέλη κατευθύνονται προς το Ιράν, στέλνοντας σαφές μήνυμα κλιμάκωσης.
«Ο χρόνος τελειώνει, κινηθείτε γρήγορα»
Η ανάρτηση ήρθε λίγο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Ο Ντόναλντ Τραμπ το τελευταίο διάστημα έχει εντείνει τις δημοσιεύσεις με εικόνες και βίντεο που έχουν δημιουργηθεί με ΑΙ, πολλές από τις οποίες περιλαμβάνουν πολεμικά μηνύματα και γεωπολιτικές αναφορές.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο Αμερικανός πρόεδρος επανήλθε με νέα προειδοποίηση προς την Τεχεράνη, γράφοντας: «Για το Ιράν, ο χρόνος τρέχει, και θα πρέπει να κινηθούν, γρήγορα, αλλιώς δεν θα μείνει τίποτα από αυτούς. Ο χρόνος είναι ζήτημα ζωής και θανάτου».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...