Τελευταία νέα
Πειραιάς: Εντοπίστηκαν πάνω από 10 κιλά κάνναβης σε πλοίο – Συνελήφθη 21χρονος Επίτιμος δημότης Αγαθονησίου ο Κωνσταντίνος Τασούλας–”Πατρίδα είναι κυρίως όλοι όσοι ζουν στα όρια του χάρτη και την κρατούν ζωντανή” Ο JO DI στην «Εφ.Συν.»: Για όλα πάντα φταίει ο πολίτης! Γαλλία: Το πρώτο κρούσμα Έμπολα στη χώρα «ανάρρωσε και πήρε εξιτήριο» Οι «καυτές πατάτες» της ιρλανδικής προεδρίας Ανακήρυξη του ΠτΔ σε επίτιμο δημότη Αγαθονησίου: «Η Ελλάδα αρχίζει από τους τόπους των συνόρων» Ε. Λιακούλη: «Πρωτοφανές: Η Κυβέρνηση εργαλειοποιεί τους δικηγόρους στη μεταναστευτική πολιτική» Κιλκίς: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις για τη φωτιά στο Λειψύδριο Με κλεμμένα οχήματα «χτυπούσαν» κοσμηματοπωλεία – Εξαρθρώθηκε σπείρα με λεία 370.000 ευρώ Πυρκαγιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα, επιχειρούν και εναέρια μέσα Μελίδης: Επικρίσεις στην κυβέρνηση για κυβερνοασφάλεια, επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και ακρίβεια Μύκονος: Συνελήφθη 30χρονος με φιξάκια κοκαΐνης, κεταμίνης, κάνναβη και παραισθησιογόνα μανιτάρια
Rednews.gr

Μπαρτζώκας: «Θα προσπαθήσουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο»

Ο Ολυμπιακός για μία ακόμα χρονιά διεκδικεί τη Euroleague στο Final Four, όπου και θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό του Τ-Center την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρ (22/5, 18:00).

Στη συνέντευξη τύπου των τεσσάρων φιναλίστ ο προπονητής των Πειραιωτών Γιώργος Μπαρτζώκας ξεχώρισε για μία ακόμα χρονιά μιλώντας για το γεγονός πως γίνεται η διοργάνωση επί ελληνικού εδάφους.

Επίσης απάντησε σε ερώτηση για τις συμμετοχές του Κώστα Παπανικολάου ως παίκτη σε Final Four, αλλά και για τις ομοιότητες της ομάδας του 2013 που κατέκτησε για τελευταία φορά τον τίτλο με τη φετινή.

Αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

Για το Final Four στην Αθήνα: «Δεν ξέρεις ποτέ εξαρτάται από το αποτέλεσμα. Η διαφορά είναι ότι δεν ταξιδεύουμε και θα έχουμε μαζί τον κόσμο μας. Για εμάς είναι σημαντικό που είμαστε μέρος του Final Four. Είμαι σίγουρος ότι όποιος είναι εδώ ξέρει πόσο σημαντικό ειναι να είσαι εδω. Δεν είναι εύκολο υπάρχουν φανταστικές ομάδες και απολαμβάνω τη στιγμή, Θα προσπαθήσουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Για τον Παπανικολάου και τις συμμετοχές του στο Final Four: «Τον ρώτησα πόσα έχει και μου είπε 10. Έχει μεγάλη αξία για εμάς».

Για τη σύνδεση της ομάδας του σήμερα με το 2013: «Δεν θα αντιμετωπίσω την ερώτηση ως προβοκατόρικη. Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις εδώ. Μερικές φορές είναι ο Θεός, η τύχη, ή ο Γιουλ. Εμείς υποσχόμαστε να παλέψουμε. Αν ο Θεός θέλει να μας το δώσει φέτος θα είμαστε χαρούμενοι».

Για το αν υπάρχουν ομοιότητες με το 2013 και αν έχει συζητηθεί μέσα στην ομάδα: «Ήταν μία εξαιρετική συνθήκη για εμάς και τον Ολυμπιακό. Είχαμε μία ομάδα με μεγάλο κίνητρο και ταλέντο. Φέτος βλέπω κάποια παρόμοια πράγματα στην επίθεση. Αλλά νομίζω ότι είμαστε φέτος πιο υγιείς από ποτέ και με μεγάλο κίνητρο».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...