Τελευταία νέα
Μ. Κρανίδης στο “Π”: Το «βαθύ κράτος» ζει και βασιλεύει στα ακίνητα και στην κοινωνία Κρήτη: Νεκρή βρέθηκε στο αυτοκίνητό της η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη Τουρκία: Αυτό είναι το πρόγραμμα της Συνόδου του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών Περίπου 100 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 48ωρο – Πολύ υψηλός κίνδυνος και τη Δευτέρα Εθνική Μπάσκετ: Δεν στάθηκε στό ύψος των περιστάσεων – Ήττα με 71-56 από την Πορτογαλία ΕΛ.Α.Σ: Η πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο αναδεικνύει την ανάγκη για σύγχρονη Πολιτική Προστασία με σχεδιασμό βάσει κινδύνου Κόντρα Γεωργιάδη – Ρόκκου για το κράνος: «Σε εμένα αυτά, να ξέρετε κύριε υπουργέ, δεν περνάνε» Αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης Κώστας Κατσαφάδος KKE σχετικά με τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αποκαλύψεις για την «κοστολογημένη» πολιτική κυβέρνησης και αντιπολίτευσης Ρώσοι φαρσέρ για Ντόκο: «Στείλαμε απλά ένα mail, δεν είμαστε πράκτορες» ΚΚΕ: Να καταργηθεί η ΚΥΑ για το άσυλο και το Μητρώο Δικηγόρων Νομικής Καθοδήγησης Live η εισήγηση Κωνσταντοπούλου στο 1ο Φεστιβάλ Πλεύσης Ελευθερίας
Filathlos.gr

Στη Λεωφόρο και του χρόνου η Κηφισιά

Η Κηφισιά θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τη Λεωφόρο και την επόμενη σεζόν, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε από τα μεγάφωνα του «Απόστολος Νικολαΐδης» την παραμονή της στο ιστορικό γήπεδο.
Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη και πλέον επιβεβαιώθηκε επίσημα, με το γήπεδο της Λεωφόρου να παραμένει στον χάρτη της Super League και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μέσω της ομάδας των βορείων προαστίων.
Η Κηφισιά που εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, ευχαρίστησε τον κόσμο της για τη στήριξη σε μια ιστορική σεζόν για τον σύλλογο και τον κάλεσε να βρεθεί ξανά δίπλα στην ομάδα τη νέα χρονιά.
Παράλληλα, σε μία κίνηση fair play, η ΠΑΕ ευχήθηκε στην ΑΕΛ να επιστρέψει σύντομα στη φυσική της θέση, στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:
«Η ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους εσάς, τους φίλους της ομάδας, που ήταν κοντά μας όλη τη διάρκεια της σεζόν, σε μία ιστορική χρονιά για τον σύλλογο.
Η Κηφισιά κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, καταγράφοντας ακόμη μια μεγάλη επιτυχία. Όλη τη σεζόν πετύχαμε μαζί σπουδαία πράγματα, πανηγυρίσαμε μεγάλες νίκες και δείξαμε σε όλη την Ελλάδα ποια είναι η Κηφισιά.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα και σας περιμένουμε ξανά την επόμενη σεζόν για να ζήσουμε ακόμη πιο μεγάλες στιγμές σε αυτό το ιστορικό γήπεδο!».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...