Τελευταία νέα
Βανς για 250η επέτειο των ΗΠΑ: «Κάποιες φωνές μιλούν εμμονικά για τις ατέλειές του έθνους μας» Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια κατά τη διάρκεια εργασιών με τροχό ΕΛΑΣ για ΚΥΑ Μετανάστευσης: ”Η Πολιτεία ζητάει από τους δικηγόρους να γίνουν κυνηγοί κεφαλών” Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός σε ηλικία 43 ετών Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 2.954 οι νεκροί από τους ισχυρούς σεισμούς – Καταστράφηκαν 856 κτίρια Πτώση μεσοτοιχίας στο Μαρούσι: «Τραντάχτηκε όλο το σπίτι, έπεσε μεγάλο κομμάτι τοίχου πάνω στον γείτονα» [βίντεο] Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: Κάνει το αυτόκλητο πορτιέρη στο νέο εγχείρημα Θεσσαλονίκη: Φωτιά κοντά σε σπίτια στο Ωραιόκαστρο – Μήνυμα 112 για απομάκρυνση κατοίκων Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: «Κάνει τον αυτόκλητο πορτιέρη στο κόμμα Τσίπρα» Μήνυση Φρονιμάκη κατά Καρυστιανού: «Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο» Τραμπ στο Axios για κηδεία Χαμενεΐ: «Είναι όλοι εκεί, με ένα πλήγμα θα τους εξοντώναμε» Μήνυση κατά Καρυστιανού από πρώην στέλεχος της Ελπίδας: ”Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο”
Filathlos.gr

Με την ίδια εξάδα ξένων η ΑΕΚ στο Game 3 με τον Άρη

Η ΑΕΚ δεν προχώρησε σε αλλαγές στην εξάδα των ξένων της ενόψει του τρίτου και καθοριστικού προημιτελικού απέναντι στον Άρη για τα playoffs της GBL.
Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα υποδέχεται τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης στη Sunel Arena, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Με δεδομένη τη σημασία της αναμέτρησης, ο Σάκοτα αποφάσισε να διατηρήσει το ίδιο σχήμα ξένων που χρησιμοποίησε και στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο υπάρχον rotation.

Αυτό σημαίνει πως ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έμεινε εκτός εξάδας για το Game 3, την οποία αποτελούν οι Γκρέι, Μπράουν, Φίζελ, Λεκαβίτσιους, Νάναλι και Μπάρτλεϊ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...