Τελευταία νέα
Μαντόνα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλιά της στην Ελλάδα – «Φάε, προσευχήσου, αγάπα, χόρεψε» [εικόνες] «Από τα βάθη της καρδιάς μου στην κορυφή του κόσμου»: Έκθεση φωτογραφίας από την FemArtAct Εργολάβοι, η «λύση» για κάθε πρόβλημα: Ολοένα και περισσότερες λειτουργίες του ΕΣΥ σε ιδιώτες Γάζα: Νέο φονικό ισραηλινό πλήγμα στο λιμάνι – Τουλάχιστον έξι νεκροί Τραγωδία στη Σίφνο: Τα απανθρακωμένα συντρίμμια του ελικοπτέρου – Νέα πλάνα Η νέα ελληνική κανονικότητα: Νέοι με πτυχία εξακολουθούν να κοιμούνται στο παιδικό τους δωμάτιο Ξεκίνησε η ιστορική δίκη της Meta – «Θα δείξουμε πώς Facebook και Instagram παγιδεύουν τα παιδιά» Ασφυκτικά γεμάτες οι φυλακές στη Σουηδία: Άρχισε «εξαγωγή» κρατουμένων στην Εσθονία Ο Σι Τζινπίνγκ στα… χωράφια του Τραμπ: Στηρίζει το δικαίωμα των κρατών της Λατινικής Αμερικής για ανεξαρτησία Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους» Πυρκαγιές: Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές – Πάνω από 150 τα «κόκκινα» κτίρια μέσα σε μια εβδομάδα Φθιώτιδα: Συνελήφθη άνδρας που πυροβολούσε τους… λαμπτήρες του δημόσιου φωτισμού
Libre.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στουρνάρας δήλωσε ανεξάρτητος λίγες ημέρες αφότου παραχώρησε συνέντευξη στην Ομάδα Αλήθειας

Στην ανανέωση, για τρίτη συνεχόμενη φορά, της θητείας του Γιάννη Στουρνάρα στη θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία εγκρίθηκε με τις θετικές ψήφους των βουλευτών της ΝΔ στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, αναφέρεται με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υποστηρίζοντας ότι «αγνόησε βάσιμα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης ενάντια σε αυτή την επιλογή. Στο τέλος της θητείας του ο κ. Στουρνάρας θα έχει υπηρετήσει τον θεσμό για 18 συναπτά έτη».

Στην ανακοίνωση του αναφέρει ακόμη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε εγκαίρως μιλήσει για τον κίνδυνο της θεσμικής εξασθένισης των φορέων από μακροχρόνιες θητείες, που με τη σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές καθεστωτικές πραγματικότητες και σε παράκεντρα εξουσίας.

Ταυτόχρονα, μπροστά στα μάτια ολόκληρης της κοινωνίας, το τραπεζικό καρτέλ, υπό τη δική του εποπτεία, καταγράφει υπερκέρδη δισεκατομμυρίων ευρώ, παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις που πλήττουν διαρκώς και μονομερώς τους ίδιους: τον κόσμο της εργασίας, των επαγγελματιών και της παραγωγής».

Στρέφοντας τα πυρά του κατά του διοικητή της ΤτΕ σημειώνει: «Ο κ. Στουρνάρας, δήλωσε ανεξάρτητος και αυτοδημιούργητος, λίγες ημέρες αφότου παραχώρησε συνέντευξη, αλλά και το κύρος του αξιώματός του, στην “Ομάδα Αλήθειας” της ΝΔ, τον προπαγανδιστικό μηχανισμό ενός κόμματος που χρωστάει μισό δισ. στις τράπεζες και επιδίδεται σε διαστρεβλώσεις και δολοφονίες χαρακτήρων».

Ανανεώθηκε η θητεία του Γιάννη Στουρνάρα-Το μήνυμα του Διοικητή της ΤτΕ στις Τράπεζες για ρευστότητα

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...