Τελευταία νέα
ΕΛ.Α.Σ.: Στο επίκεντρο τα κέρδη-«φωτιά» των πετρελαϊκών ομίλων Κεραμέως: “Ο κ. Τσίπρας είναι αμετανόητα θρασύς και λαϊκιστής” Μετά τη Βρετανία και οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν «τρομοκρατική» την οργάνωση Palestine Action ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: «Αποκαλύπτετε το πραγματικό σας πρόσωπο» Κόντρα Κεραμέως – ΕΛΑΣ για τις συντάξεις χηρείας Ο Χάρης Δούκας ζητά την άμεση κατεδάφιση του κτιρίου του Badminton – Η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Αθηναίων Ερώτηση Μ. Κεφαλογιάννη προς την Κομισιόν για την απελευθέρωση του Οσμάν καβαλά Πνινάν Γιανάι, Ισραηλινή πρέσβης: “Μερικές φορές, η διπλωματία ξεκινά με το σπάσιμο πιάτων σε ελληνική ταβέρνα” Κιλκίς: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση – Επιχειρούν εναέρια μέσα Νυχτερινό μπλόκο για τους ανήλικους στα social: Τι προβλέπει ο συμβιβασμός των 17 δισ. δολαρίων της Meta Τσάβι, η… τρίτη επιλογή Επεισόδια στη Σιντική Σερρών: Ένοχοι όλοι οι κατηγορούμενοι – 2 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή
Filathlos.gr

Αυτά αναφέρει ο κανονισμός της ΔΕΑΒ που επικαλέστηκε ο Λεπενιώτης

Δείτε τι αναφέρει ο κανονισμός της ΔΕΑΒ, στον οποίο αναφέρθηκε ο Νίκος Λεπενιώτης, σχετικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο T-Center, ο γενικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», Νίκος Λεπενιώτης, προχώρησε σε δηλώσεις με αιχμές προς τον Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ζητώντας την εφαρμογή των προβλεπόμενων κυρώσεων από τη ΔΕΑΒ.

Ο Λεπενιώτης υποστήριξε ότι ο κανονισμός είναι σαφής στις περιπτώσεις εισόδου μη διαπιστευμένου προσώπου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι αρμόδιες αρχές θα προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες.
«Θα ήθελα να ενημερώσω ότι με βάση τον κανονισμό της ΔΕΑΒ η είσοδος παράγοντα ή φιλάθλου κατά τη διάρκεια του αγώνα τιμωρείται με ποινή από μία έως τρεις αγωνιστικές. Είμαστε σίγουροι και περιμένουμε από τη ΔΕΑΒ και τον κύριο Βρούτση να κάνουν αυτό που πρέπει», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κανονισμός της ΔΕΑΒ
«Σε περιπτώσεις παράνομης εισόδου θεατή ή άλλου μη διαπιστευμένου προσώπου εντός του αγωνιστικού χώρου και του χώρου των αποδυτηρίων αθλητικής εγκατάστασης, πριν από την έναρξη ή κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης, εφόσον από την είσοδο αυτή προκλήθηκε καθυστέρηση της έναρξης ή προσωρινή διακοπή της αθλητικής συνάντησης, επιβάλλεται η διοικητική κύρωση διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση. Αν από τη συμπεριφορά του πρώτου εδαφίου προκλήθηκε ματαίωση ή οριστική διακοπή της αθλητικής συνάντησης, επιβάλλεται η διοικητική κύρωση διεξαγωγής τριών (3) αθλητικών συναντήσεων χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...