Τελευταία νέα
Βουλή: Στην Ολομέλεια το νέο πλαίσιο για την επαγγελματική ασφάλιση Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με την Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου Κέμι Μπάντενοχ Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στους “κύκλους” της ΝΔ για την Έλενα Ακρίτα Τεντόγλου και Καραλής «προθερμαίνονται» στη Ζυρίχη πριν από τον τελικό των Βρυξελλών Φονικές πλημμύρες σε Νεπάλ: Εκατόμβη νεκρών, βιβλική καταστροφή [εικόνες – βίντεο] ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει την Ακρίτα για αντιπρόεδρο και δείχνει «την απέχθειά της στην κριτική» «Ματωμένα» υπερπλεονάσματα: Πώς οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη οικοδόμησαν σκληρό μηχανισμό λιτότητας Η ΝΔ δε θα ψηφίσει την Έλενα Ακρίτα για Αντιπρόεδρο της Βουλής – Αλλάζει στάση αν υπάρχει άλλος υποψήφιος Στη Βόρεια Ελλάδα ο Κ. Μητσοτάκης την Πέμπτη και την Παρασκευή – Αναλυτικά το πρόγραμμα Τα παλιά βιβλία όμορφα καταστρέφονται Απόβαση στη Βόρεια Ελλάδα από το Μαξίμου ενόψει ΔΕΘ – Δύσκολο στοίχημα για τη ΝΔ η Μακεδονία Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Η 43χρονη είχε έρθει στο χωριό για τα γενέθλια της κόρης της – Της είχε στήσει καρτέρι
Athens.indymedia.org

[Τοπικά Νέα] Ενημέρωση από την εργατική παρέμβαση στις εταιρείες Hellas Environment και Waste & Water

06/06/2026 7:10 μμ.

Ενημέρωση από την εργατική παρέμβαση στις εταιρείες Hellas Environment και Waste & Water Ενημέρωση από την εργατική παρέμβαση στις εταιρείες Hellas Environment και Waste & Water και κάλεσμα στην Επιθεώρηση Εργασίας την Τρίτη 9/6, Πατησίων 37, 10:30 ενάντια στην απόλυση εργαζομένου από την Hellas Environment.

Ενημέρωση από την εργατική παρέμβαση στις εταιρείες Hellas Environment και Waste & Water και κάλεσμα στην Επιθεώρηση Εργασίας την Τρίτη 9/6, Πατησίων 37, 10:30 ενάντια στην απόλυση εργαζομένου από την Hellas Environment.
Tην Παρασκευή 5/6, με τη συμμετοχή δεκάδων αλληλέγγυων, πραγματοποιήθηκε εργατική παρέμβαση στις εταιρείες Hellas Environment και Waste & Water, στο Παγκράτι ενάντια στη δεύτερη απόλυση του εργαζόμενου Νώντα Μ., ενώ αρχικά είχε απολυθεί για τη συμμετοχή του σε απεργία στα Τέμπη, την καταγγελία εργατικού “ατυχήματος” και τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων του. Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης έγινε εξόρμηση – ενημέρωση στις/στους εργαζόμενες/ους στους χώρους δουλειάς που στεγάζονται οι δύο εταιρείες καθώς και σε όλους τους ορόφους του κτηρίου. Παράλληλα, γινόταν συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από το κτήριο με μοίρασμα κειμένου, συνθήματα, πανό και τρικάκια, ενώ η παρέμβαση ολοκληρώθηκε με εξόρμηση στους χώρους δουλειάς στην πλατεία Προσκόπων. Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τον ακηδεμόνευτο αγώνα μας ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία, μέχρι να επιστρέψει ο εργαζόμενος στη θέση εργασίας του. Σας καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τρίτη 9/6, στα γραφεία του ΣΕΠΕ, Πατησίων 37, στις 10:30, όπου θα συζητηθεί η υπόθεση του εργαζόμενου. Παραθέτουμε το κείμενο της εργατικής παρέμβασης.
Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου

media:

1.jpg

2_bP6OPRV.jpg

3_M6LY0ag.jpg

ΑΠΟ_ΤΙΣ_ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ_ΤΗΣ_WASTE__WATER_ΣΤΗ_Β._ΧΙΟ_ΣΤΑ_ΕΡΓΑΤΙΚΑ_ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ_ΚΑΙ_ΤΙΣ_ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ_ΤΗΣ_HELLAS_ENVIRONMENT_ΣΤΗΝ_ΑΘΗΝΑ….pdf

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...