Τελευταία νέα
Ξανθόπουλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πόσα αιγοπρόβατα έχει τελικά η χώρα – Απόκλιση αριθμών μεταξύ δύο επίσημων πηγών» Σε κλοιό καύσωνα η χώρα μέχρι την Τετάρτη: Έως 42 βαθμούς ο υδράργυρος – Οι χάρτες του Meteo Γιατί ο Μητσοτάκης τρέμει τον Σαμαρά ΣΥΡΙΖΑ: Κραυγαλέα αναντιστοιχία στοιχείων ΕΛΣΤΑΤ-Κτηνιατρικού συστήματος για τον αριθμό αιγοπροβάτων Άρωμα Ελλάδας στην Premier League Τσουκαλάς: Μοιράζει «καθρεφτάκια» η κυβέρνηση που λεηλάτησε τους ελεύθερους επαγγελματίες Λεφτά υπάρχουν (για εργολάβους στα νοσοκομεία) Η κρίση διύλισης εκτοξεύει τις τιμές καυσίμων Λευκάδα: Σύγκρουση θαλαμηγού με ιστιοφόρο – Επτά επιβαίνοντες στα δύο σκάφη ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Πόσα αιγοπρόβατα έχει τελικά η Ελλάδα;» – Aπόκλιση 7 εκατ. ζώων στα επίσημα στοιχεία «Η ώρα της ευθύνης»: Το μήνυμα Τσίπρα και η ανάγκη «αυτή η νέα προσπάθεια να έχει διάρκεια» Βράβευση του Νικόλα Φαραντούρη από την Αρχιεπισκοπή Ζάμπιας και Μοζαμβίκης
Efsyn.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Υπερψηφίστηκε η πρόταση Φάμελλου για στήριξη στην ΕΛΑΣ του Τσίπρα

Καθαρή επικράτηση σε όλες τις ψηφοφορίες κατέγραψε η πλειοψηφία στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (προεδρικοί, υποστηρικτές της σύμπλευσης με την ΕΛΑΣ).
Συγκεκριμένα οι ψηφοφορίες ήταν τέσσερις: για τη βασική εισήγηση του προέδρου του κόμματος και για τις τρεις τροπολογίες, με βασικότερη εκείνη που συνυπέγραφαν έξι μέλη της Πολιτικής Γραμματείας (Πολάκης, Παπάς, Δούρου, Αλεξιάδης κ.α.).
Ονομαστική ψηφοφορία δεν έγινε και από ό,τι φαίνεται, στα νούμερα δεν τα… βρίσκουν πλειοψηφία και μειοψηφία. Συγκεκριμένα συνεργάτες του Σωκράτη Φάμελλου έκαναν λόγο για επικράτηση της τάξης του 70%, όταν ο Παύλος Πολάκης εξερχόμενος από τη συνεδρίαση, είπε πως η δική του πρόταση συγκέντρωσε άνω του 40% (και 45% στην τροπολογία Μπουλέκου). Έμπειρο κομματικό στέλεχος της προεδρικής πλευράς σχολίαζε, αμέσως μετά, ότι, αν ήταν όντως τόσο οριακό το αποτέλεσμα, θα γινόταν ονομαστική ψηφοφορία, πράγμα που όμως δεν κρίθηκε αναγκαίο να γίνει.
Σε δηλώσεις του, μετά τη λήξη της συνεδρίασης, ο Παύλος Πολάκης επεσήμανε ότι δεν χαρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε κανέναν, καλώντας όλους εκείνους, βουλευτές και στελέχη, που θα αποχωρήσουν προς την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη, να τα πράξουν άμεσα. Ο αγώνας συνεχίζεται, δήλωσε επίσης για να καταλήξει ότι δεν θα αφήσουν το «μαγαζί» να κλείσει.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...