Τελευταία νέα
Πυρκαγιά στην Εγνατία Οδό στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας – Ξεκίνησε από φορτηγό και επεκτάθηκε σε χαμηλή βλάστηση Ολυμπιακός: Χωρίς Ροντινέι αλλά με Γκονσάλες στην Τρίπολη Μίλο Γιαννόπουλος: Ποιος είναι ο ομογενής ακροδεξιός ακτιβιστής που κινδυνεύει με απέλαση από τον Τραμπ ΣΥΡΙΖΑ για ιδιωτικά πανεπιστήμια: ”Η κυβέρνηση αγνοεί την απόφαση του ΣτΕ” Ο νους του Μητσοτάκη συνέχεια στο… ΠΑΣΟΚ: «Πώς το πράσινο γίνεται μπλε» Τι κρύβει η διπλή επίθεση Μαρινάκη κατά Καραµανλή και Σαµαρά Σφοδρή επίθεση Χρηστίδη σε Μητσοτάκη: «Ντράπηκε και η ντροπή» – Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει πολιτική υποκρισία Νέα Αριστερά κατά Μητσοτάκη για τη ΔΕΗ: «Η κερδοφορία για τους ιδιώτες, το κόστος στους πολίτες» Απάντηση ΥΠΕΞ στην Τουρκία για το Χωροταξικό: «Απαράδεκτοι ισχυρισμοί χωρίς καμία υπόσταση» Υπό την υπόκρουση των… μαρσαρισμάτων των τρακτέρ οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση αγνοεί την απόφαση του ΣτΕ και προωθεί την επαναδειοδότηση ιδιωτικών πανεπιστημίων» Παναθηναϊκός: Θλάση α’ βαθμού ο Τσιριβέγια και 15-20 μέρες «off»
Ekklisiaonline.gr

ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ: ΟΤΑΝ Η ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ – Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΖΑΦΑΡ ΠΑΝΑΧΙ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ: ΟΤΑΝ Η ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΖΑΦΑΡ ΠΑΝΑΧΙ – ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ. Του Χρίστου Χαλικιά.
Το άρθρο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ: ΟΤΑΝ Η ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ – Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΖΑΦΑΡ ΠΑΝΑΧΙ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...