Τελευταία νέα
ΠΑΣΟΚ κατά Μαξίμου για Ντόκο: ”Τρίτο 24ωρο διασυρμού της χώρας–Ας πράξει τα δέοντα ο Πρωθυπουργός” Η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ανέδειξε τις αδυναμίες της Πολιτικής Προστασίας Κηδεία Χαμενεΐ: Ηχηρή η απουσία του γιου του, Μοτζτάμπα – Συνθήματα εκδίκησης κατά ΗΠΑ και Ισραήλ ΕΛ.Α.Σ.: Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα – «Επταετία Μητσοτάκη: 7 χρόνια ψεμάτων, χαμένων ευκαιριών και διαφθοράς» ΕΛΑΣ: ”Ο κος Μητσοτάκης δεν έχει ακόμη αντιδράσει στον δημόσιο εξευτελισμό των Ρώσων φαρσέρ” KKE για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: ”Η κοστολογημένη πολιτική της κυβέρνησης και των κομμάτων της βολικής αντιπολίτευσης ξεγυμνώνεται πλήρως” Τσουκαλάς: «Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη επιλογή για πραγματική προοδευτική κυβερνητική αλλαγή» Πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο: Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ΠΑΣΟΚ: Τρίτο 24ωρο διασυρμού της χώρας από την ανεξήγητη ασπίδα προστασίας του Μαξίμου στον κ. Ντόκο ΕΛΑΣ: Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα: ”Η επταετία Μητσοτάκη–Εφτά χρόνια ψέματα” Ρόδος: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά κοντά στο χωριό Κοσκινού – Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις Οι Ρώσοι φαρσέρ που παγίδευσαν τον Θάνο Ντόκο: «Δεν είμαστε η KGB, στείλαμε απλά ένα email και χρησιμοποιήσαμε make up»
Tennis24.gr

Boss Open: Ο Σέλτον έσβησε ξανά MP και πέρασε στον τελικό (vids)

Ο Μπεν Σέλτον βρέθηκε ξανά με την πλάτη στον τοίχο, έσβησε ξανά match-point και πέρασε στον τελικό του τουρνουά ATP 250 Boss Open, που διεξάγεται στη Στουρτγκάρδη, στο καλύτερο παιχνίδι της εβδομάδας. 
Σχετικές ειδήσεις
• Boss Open: Στον τελικό ο Φριτς (vids)
Ο Αμερικανός και Νο5 του κόσμου, μετά από το σβησμένο match-point στον δεύτερο γύρο κόντρα στον Μάρκος Γκιρόν, χρειάστηκε να σβήσει ακόμη δύο κόντρα στον Τσέχο (Νο12) Γίρι Λεχέτσκα επικρατώντας με 6-7(4), 7-6(14), 7-6(6), φτάνοντας σε μια ακόμη δραματική νίκη. 

Comeback KING
Shelton rallies from a set down and saves match points AGAIN to defeat Lehecka 6-7 7-6 7-6!@boss__open | #BOSSOpen pic.twitter.com/Oyxq8BYTN7
— Tennis TV (@TennisTV) June 13, 2026

Αναμφίβολα το πιο δραματικό σετ ήταν το δεύτερο, το οποίο κράτησε 70 λεπτά με τον Σέλτον να σβήνει δύο match-point στο συγκλονιστικό tie-break κατακτώντας το σετ μετά από οκτώ(!) set-points! Είχε προηγηθεί η ανατροπή του Λεχέτσκα στο πρώτο σετ, με τον Τσέχο να μετατρέπει το 1/3 σε 7/4 παίρνοντας προβάδισμα στον ημιτελικό με 1-0. 

Όλα κρίθηκαν στο decider set, το οποίο κρίθηκε επίσης στο tie-break. Ο Λεχέτσκα προηγήθηκε με 3/1, ο Σέλτον ισοφάρισε σε 5/5 και μετά από δύο match-points σφράγισε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.
Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Τέιλορ Φριτς που νωρίτερα κέρδισε τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ. 

 
BOSS OPEN MEN’S SINGLES | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)
The post Boss Open: Ο Σέλτον έσβησε ξανά MP και πέρασε στον τελικό (vids) appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...