Τελευταία νέα
«Σβήνει» το χρέος με «όπλο» το μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ του ΣΥΡΙΖΑ Σκάνδαλο στη Γαλλία: Υπάλληλος υπουργείου νάρκωνε υποψήφιες για εργασία για να τις βλέπει να ουρούν – 250 καταγγελίες Πρόωρη αποπληρωμή χρέους: Πολιτικός τζόγος Μητσοτάκη για επικοινωνιακή αξιοποίηση Το πρώτο βίντεο Τσίπρα για τη δημιουργία της ΕΛΑΣ – «Πιστεύω στη διάκριση της Αριστεράς με τη Δεξιά» Νίκος Καραχάλιος: «Η χώρα χρειάζεται πολιτική ουσίας» – Ο Μητσοτάκης είναι «μπριλ κριμ στα μαλλιά και ατομικό παιχνίδι» Το αντισυμβατικό κυκλαδίτικο νησί που μαγεύει τους Γάλλους ταξιδιώτες «Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για το «ΑΕΝΑΟΝ» – Στις 2 Σεπτεμβρίου υπογράφεται η σύμβαση Σκέρτσος: “Τεράστια ανευθυνότητα” η στάση της αντιπολίτευσης για την ταχύτερη μείωση του δημόσιου χρέους Ο Ταχιάος απαντά στην καταγγελία ηθοποιού για «παραλίγο τραγωδία» στην πτήση Ηράκλειο – Αθήνα «Το πρόσημο της πολιτικής» είναι το πρώτο από τα τρία βίντεο Σελήνη: Νέος κρατήρας από πρόσκρουση πυραύλου της SpaceX – Το πριν και το μετά μέσα από εικόνες της NASA ΕΛ.Α.Σ.: Η δημιουργία της μέσα από μια τριλογία κινηματογραφικών αφηγήσεων
Segas.gr

Η Αδαμοπούλου τη νίκη στη Θεσσαλονίκη στο street event της Καμάρας με 4,40 μέτρα

Ο αγώνας επί κοντώ Fly in SKG Sky πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/6) στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης εκεί όπου η Αριάδνη Αδαμοπούλου αναδείχθηκε νικήτρια στις γυναίκες με άλμα στα 4,40 μ. Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου έδειξε σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, περνώντας με την πρώτη προσπάθεια τα 4,20 μ., 4,30 μ. και 4,40 μ., πριν ολοκληρώσει την παρουσία της με τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,50 μέτρα.

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Σόνια Μαλάβιζι, η οποία επίσης ξεπέρασε τα 4,40 μ., σημειώνοντας παράλληλα την καλύτερη φετινή της επίδοση (SB).

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Αναστασία Μπουμπουλίδη με 4,30 μ. Η νεαρή αθλήτρια πέρασε τα 4,05 μ. με την τρίτη προσπάθεια και συνέχισε επιτυχημένα στα 4,20 μ. και 4,30 μ., πριν σταματήσει στα 4,40 μ. Δείχνει πλέον να σταθεροποιείται σε επιδόσεις άνω των 4,30 μ., οι οποίες είναι ικανές να της χαρίσουν διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20.

Η Ολυμπιονίκης του 2016 Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε την τέταρτη θέση με 4,30 μ., περνώντας τα 4,20 μ. με την τρίτη προσπάθεια και τα 4,30 μ. με τη δεύτερη. Στη συνέχεια είχε δύο άκυρες προσπάθειες στα 4,40 μ. και αποσύρθηκε από τη συνέχεια του αγώνα.

Στο επί κοντώ ανδρών, ο Ερντέμ Τιλκί κατέκτησε την πρώτη θέση με 5,35 μ., ενώ το ίδιο ύψος ξεπέρασε και ο Γιάννης Ρίζος, που κατετάγη δεύτερος. Ο έμπειρος αθλητής δοκίμασε στη συνέχεια στα 5,45 μ., όμως μετά την πρώτη άκυρη προσπάθεια ολοκλήρωσε τον αγώνα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε ξεπεράσει τα 5,70 μ. δίνοντας δείγματα της εξαιρετικής αγωνιστικής του κατάστασης.The post Η Αδαμοπούλου τη νίκη στη Θεσσαλονίκη στο street event της Καμάρας με 4,40 μέτρα first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...