Τελευταία νέα
Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 54χρονη για θανάσιμη παράσυρση γάτας «Χτύπημα» Κασσελάκη: Ζητά τρία έγγραφα για την απόσπαση της συζύγου Φαραντούρη εντός της ημέρας Πυρκαγιά στη βόρεια Κέρκυρα: Πνέουν δυνατοί άνεμοι Η Νέα Αριστερά ζητά παραίτηση Φαραντούρη: «Προκλητική η μετάθεση της συζύγου στην ΜΕΑ» ΕΛ.Α.Σ.: Ψηφιακό κάλεσμα συμμετοχής μέσω myelas.gr – «ανοίγει» την εγγραφή μελών η νέα πλατφόρμα Μαρκογιαννάκη: «Κύριε Γεωργιάδη, θα συνεχίσετε να καλύπτετε τον συκοφάντη σύμβουλό σας;» [βίντεο] Σοφιανός για φάρσα σε Ντόκο: Ταύτιση της κυβέρνησης με τους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς της Ουκρανίας «Ντόμινο» καθυστερήσεων στα δρομολόγια του προαστιακού λόγω φωτιάς δίπλα στις γραμμές Νίκος Σοφιανός: Κριτική στην κυβέρνηση για τις δηλώσεις Ντόκου και την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία Στέλιος Κούλογλου για το Pegasus: «Πίσω από την παρακολούθησή μου φαίνεται ελληνικός δάκτυλος» – Σοβαρές αιχμές για την υπόθεση Πολιτικό σύστημα σε αναβρασμό Πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Σπάτα – Ήχησε το 112
Efsyn.gr

Γενεύη: Συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας σε πορεία κατά της G7 [βίντεο]

Συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα το απόγευμα κοντά στην έδρα του ΟΗΕ στη Γενεύη της Ελβετίας μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας σε μια πορεία κατά της G7, παραμονή της συνόδου κορυφής της Ομάδας των Επτά στο Εβιάν της Γαλλίας.
Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφεραν πως διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια, πέτρες, κομμάτια τσιμέντου και κροτίδες προς την αστυνομία, η οποία απάντησε με δακρυγόνα.

Διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε ένα αυτοκίνητο Tesla και έσπασαν παράθυρα σε γραφεία των Ηνωμένων Εθνών. Στόχος επιθέσεων των διαδηλωτών έγιναν και άλλα κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των γραφείων της PricewaterhouseCoopers και της έδρας της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών (ITU).
Περίπου 20.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε μια πορεία που αρχικά ήταν ειρηνική.

Οι διαδηλωτές δήλωσαν ότι συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν κατά της G7, που την θεωρούν σύμβολο συγκεντρωμένης πολιτικής και οικονομικής δύναμης.
Την περασμένη εβδομάδα, ο ιδιοκτήτης της Tesla, Ίλον Μασκ, ο οποίος έχει εργαστεί ως σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, έγινε ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο, αναζωπυρώνοντας ανησυχίες για ανισότητες.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...