Τελευταία νέα
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγόρασε έπαυλη 13,5 εκατ. δολαρίων στο Μαϊάμι ΠΑΣΟΚ για τις δημοσκοπήσεις: Άρχισαν τις τεχνητές αναπνοές προπαγάνδας πριν καν ανέβει στη ΔΕΘ ο Νίκος Ανδρουλάκης Τι είναι και πότε εφαρμόζεται η πλασμαφαίρεση – Τι λένε οι ειδικοί με αφορμή το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη Αύριο το πρώτο κουδούνι στα σχολεία – Όλες οι αργίες της νέας σχολικής χρονιάς Το Τραγούδι της Ημέρας: Ανήκω σε μένα Αλέξης Τσίπρας: «Στόχος να ηττηθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές» ΠΑΣΟΚ: Κλιμακώνεται η κόντρα με την ΕΛΑΣ με φόντο την ανάρτηση του Γιώργου Σιακαντάρη περί συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ: «Κρύβουν την άνοδο στις δημοσκοπήσεις και τη βαφτίζουν στασιμότητα» Οι ταινίες της εβδομάδας: Hope, η νέα ταινία του Να Χονγκ-τζιν Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει ένα πισωγύρισμα Κραουνάκης για Μαζωνάκη: «Μιλάγαμε πριν δύο μέρες, γελάγαμε σαν παιδιά» Μαξίμου: Πρώτο δείγμα θετικό με νέα μέτρα στο τραπέζι – Τι προβληματίζει την κυβέρνηση 
Filathlos.gr

Τι ζήτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για το νέο ΣΕΦ

«Ήταν το τελευταίο ματς στο ΣΕΦ όπως το ξέρουμε. Από Δευτέρα ξεκινάνε οι εργασίες. Όταν μπούμε στο νέο ΣΕΦ θα ζήσουμε μαγικές στιγμές ξανά. Δεν έχουμε χορτάσει τίτλους. Θα συνεχίσουμε», είχαν πει οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά την κατάκτηση του τίτλου στη GBL.
Και ήδη έχουν αρχίσει οι αλλαγές στο γήπεδο. Ξεκίνησαν οι εργασίες ήδη στο ΣΕΦ, ενώ έχει αφαιρεθεί και το παρκέ, τα κορτ σιτς και τα δημοσιογραφικά θεωρεία.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ζητήσει από Euroleague και ΕΣΑΚΕ να παίξει όσο περισσότερα ματς γίνεται το πρώτο δίμηνο της νέας σεζόν εκτός έδρας λόγω των εργασιών στο ΣΕΦ και μέχρι να αποφασιστεί ποια θα είναι η προσωρινή του έδρα.
Η SUNEL Arena είναι μεταξύ των εδρών που προτιμά η ομάδα των ερυθρολεύκων εντός Λεκανοπεδίου, χωρίς ακόμα πάντως τίποτα να είναι σίγουρο και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για το που θα παίζει η ομάδα του Πειραιά τη νέα σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...