Τελευταία νέα
Βολές Ε.Λ.Α.Σ. σε Μαρινάκη: Διαστρεβλώνει τις θέσεις της ΕΛ.Α.Σ είτε από άγνοια είτε από σκοπιμότητα Συνελήφθη πλοίαρχος φορτηγού-οχηματαγωγού στο Κερατσίνι για μεταφορά υπεράριθμων επιβατών Κλείνει Μάγερ η ΑΕΚ Βουλή: «Ναι» της επιτροπής στο ν/σ υδάτων -Οι παρεμβάσεις Ο Γιώργος Καραμέρος προσχώρησε στην Ε.Λ.Α.Σ. Εξαφανίστηκε 25χρονος στο «Ελ. Βενιζέλος» – Εθεάθη αργότερα στη Μάνδρα και τον αναζητά η οικογένειά του Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για συνταγματική αναθεώρηση: Το ΠΑΣΟΚ αρκέστηκε σε ένα αμήχανο παρών ή καταψήφισε  Συνελήφθη επιχειρηματίας στη Χαλκιδική: Νοίκιαζε τζετ σκι σε άτομα χωρίς δίπλωμα – Ο ένας ανήλικος Συνελήφθη ο τελευταίος καταζητούμενος από την εποχή του Πινοσέτ – Είχε δολοφονήσει τον τραγουδιστή Βίκτορ Χάρα Βολές Πολάκη για απευθείας ανάθεση στον ΕΟΔΥ: Καταγγέλλει «σοβαρά ζητήματα διαφάνειας και σύγκρουσης συμφερόντων» – Στο στόχαστρο ο σύμβουλος του Άδωνι Γεωργιάδη Μενδώνη για νομοσχέδιο ΥΠΠΟ: Δεν είναι ιδιωτικοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά «αντιμετώπιση με αναπτυξιακή δυναμική» Βουλή: Χαμός με (νέα) κόντρα Φλωρίδη – Κωνσταντοπούλου
Efsyn.gr

Θεσσαλονίκη: Εξαγοράσιμη ποινή στον 63χρονο για σεξουαλική παρενόχληση 8χρονης στο πάρκο

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών, μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ημερησίως, επιβλήθηκε στον 63χρονο καθηγητή που συνελήφθη μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση 8χρονης σε πάρκο των Συκεών, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως μεταδίδει το voria.gr, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ δεν του αναγνώρισε ελαφρυντικά.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το επίδικο συμβάν σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα, ενώ στην καταγγελία προχώρησαν παρευρισκόμενες που συνόδευαν τα παιδιά τους στο πάρκο, όπου διεξαγόταν ένα πάρτι για το τέλος του σχολικού έτους. Ο 63χρονος κατηγορείται ότι παρενόχλησε το ανήλικο κοριτσάκι με καταγωγή από τη Νιγηρία, θωπεύοντάς την, ενώ φέρεται να την έβαλε να καθίσει πάνω του σε ένα ποδήλατο γυμναστικής που υπάρχει στο εν λόγω πάρκο.
«Η διαίσθησή μου έλεγε ότι αυτό που γίνεται δεν είναι σωστό. Ήταν κολλητά στο παιδί και είχε τα χέρια στους μηρούς της», είπε μια αυτόπτης μάρτυρας προσθέτοντας ότι στη συνέχεια πέρασε τα χέρια του μέσα από τα μανίκια της.
«Εγώ που είμαι μαμά και τον αδερφό μου να έβλεπα να κάνει κάτι τέτοιο, θα έπαιρνα την αστυνομία. Ο κατηγορούμενος ήταν μούσκεμα, αναστατωμένος», κατέθεσε.
Τι υποστηρίζει ο 63χρονος
Ο κατηγορούμενος, που δήλωσε ότι είναι εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα, απολογούμενος στο δικαστήριο, αρνήθηκε την κατηγορία, κάνοντας λόγο για ενέργειες που παρεξηγήθηκαν από τις παρευρισκόμενες γυναίκες, ενώ ανέφερε ότι ενήργησε με αφέλεια. Όπως απολογήθηκε, βρισκόταν στο άλσος όπου γυμναζόταν στα υπαίθρια όργανα. «Με πλησίασε ένα τρομαγμένο και ιδρωμένο κοριτσάκι, ζητώντας να χρησιμοποιήσει το κινητό μου για να καλέσει τη μητέρα του, αλλά εκείνη δεν απάντησε», φέρεται να είπε.
Στη συνέχεια, εμφανίστηκε και η μεγαλύτερη αδελφή του παιδιού, η οποία είπε ότι θα ερχόταν ο θείος τους να τις παραλάβει, σύμφωνα με την απολογία του. Ο 63χρονος ομολόγησε ότι προσφέρθηκε να αγοράσει στα δύο κορίτσια παγωτό μέχρι να έρθει ο θείος τους, συμπληρώνοντας ότι αργότερα το 8χρονο κοριτσάκι ζήτησε να κάνει ποδήλατο και, λόγω του περιορισμένου χώρου και της έλλειψης σημείου στήριξης, το κράτησε από τους ώμους για να μην χάσει την ισορροπία του.
Για όψιμους και παντελώς αβάσιμους ισχυρισμούς, μίλησε στην αγόρευσή της η εισαγγελέας της έδρας, που εισηγήθηκε την ενοχή του – κι έγινε δεκτή από την προεδρεύουσα του δικαστηρίου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...