Τελευταία νέα
Μωραΐτης για αποχωρήσεις από ΣΥΡΙΖΑ: «Παλτά και τοξικά ανθρωπάκια θα πάνε στον Τσίπρα και θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίων» Κόντρα Ζαχαριάδη –Μωραΐτη για τις παραιτήσεις Πώς η κυβέρνηση ελέγχει με τον φόβο τους συνταξιούχους Πυρκαγιές: 60 μέτωπα σε ένα 24ωρο, τα 16 στην Κ. Μακεδονία -Υψηλός κίνδυνος για έξι Περιφέρειες αύριο Γιατί ο Τραµπ αβαντάρει τον Ερντογάν και αγνοεί παντελώς τον Μητσοτάκη Ο Κώστας Ζαχαριάδης απαντά στον Νίκο Μωραΐτη με αναφορές στην περίοδο Κασσελάκη Συνελήφθη αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο – Η ανάρτηση του Αδ. Γεωργιάδη για το περιστατικό Κατάρρευση μεσοτοιχίας στο Μαρούσι – Αναφορές για έναν τραυματία, διακοπή της κυκλοφορίας Κίνδυνος βαριάς σκοπούμενης δικαστικής πλάνης Πειραιάς: Εντοπίστηκαν πάνω από 10 κιλά κάνναβης σε πλοίο – Συνελήφθη 21χρονος Επίτιμος δημότης Αγαθονησίου ο Κωνσταντίνος Τασούλας–”Πατρίδα είναι κυρίως όλοι όσοι ζουν στα όρια του χάρτη και την κρατούν ζωντανή” Ο JO DI στην «Εφ.Συν.»: Για όλα πάντα φταίει ο πολίτης!
Vipnews.gr

Καινούργιου για Κουτσουμπή: Τον ερωτεύτηκα περισσότερο με την κόρη μας

Καινούργιου: Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε όταν είδε τον Παναγιώτη Κουτσουμπή για πρώτη φορά μαζί με την κόρη τους
Τη Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής 19 Ιουνίου η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.
Καινούργιου: «Είναι το πιο ωραίο συναίσθημα»
Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τη δημοσιογράφο για τις πρώτες στιγμές μετά τη γέννηση του μωρού της, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και το πώς ένιωσε όταν τον είδε για πρώτη φορά να κρατά στην αγκαλιά του τη μικρή Ξένια.
«Και ο άντρας μου έλεγε ότι θέλει να βάλουμε το λίκνο από τη δική του πλευρά… Η ιστορία σας με τον άνδρα σου, μου θυμίζει πάρα πολύ και τη δική μου ιστορία με τον άνδρα μου. Κι εμείς φίλοι ήμασταν. Ήμουν πελάτισσα στα μαγαζιά του και κάναμε παρέα. Τελικά, είδες πώς έρχονται τα πράγματα; Μπορεί δίπλα σου να είναι ο άνδρας της ζωής σου, ο έρωτας της ζωής σου, ο πατέρας του παιδιού σου…» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.
Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Όταν γεννήσεις και τον δεις να αγκαλιάζει για πρώτη φορά τον γιο σας, εκεί θα τον ερωτευτείς ακόμα πιο πολύ. Αυτό είναι το πιο ωραίο συναίσθημα. Η συγκλονιστική στιγμή είναι όταν σου δώσουν το μωράκι πάνω σου. Έκλαψα γιατί εκεί έχεις και το άγχος αν πήγαν όλα καλά και μετά όταν βλέπεις τον άνθρωπό σου, τον άνδρα σου, να κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό σας».
Να θυμίσουμε ότι, η Κατερίνα Καινούργιου έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 3 Απριλίου, φέρνοντας στον κόσμο τη μικρή Ξένια, που αποτελεί τον καρπό του έρωτά της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή. Το ζευγάρι έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.
 
The post Καινούργιου για Κουτσουμπή: Τον ερωτεύτηκα περισσότερο με την κόρη μας appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...