Τελευταία νέα
Ανυπολόγιστες οι καταστροφές από την κακοκαιρία στην Κρήτη: Πλημμυρισμένα σπίτια και περιοχές χωρίς νερό Jo Nesbo στην «Εφ.Συν.»: «Σε 50 χρόνια θα έχουμε έναν καλύτερο κόσμο» «Hλεκτρισμένος» Οκτώβριος για τα ελληνοτουρκικά: Αντίστροφη μέτρηση για την επανεκκίνηση του καλωδίου Πάνω από 1,12 ευρώ φόροι σε κάθε λίτρο αμόλυβδης Μεταμεσονύχτια διάσωση σε γκρεμό της Πεντέλης – Δύο τραυματίες Κακοκαιρία στην Κρήτη: «Αυτό το δευτερόλεπτο μου έσωσε τη ζωή» – Τεράστιος βράχος έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο 52 χρόνια Νέα Δημοκρατία, από τον Καραμανλή στον Μητσοτάκη: Νίκες, ήττες, μάχες διαδοχής και ιστορικές καμπές Το κρυφό «καπέλο φόρων» στην ακρίβεια: Πόσο πληρώνουμε την πολιτική Μητσοτάκη – Χατζηδάκη Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Μενίδι – Τραυματίστηκε 26χρονος Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Οκτωβρίου Εκλογές στη Λετονία: Προηγείται η φιλοευρωπαϊκή και φιλοουκρανική πλειοψηφία Αντιδικηγορικός λαϊκισμός: Το ανώτατο στάδιο της συνδικαλιστικής υποκρισίας – του Κώστα Παπαδάκη   
Vipnews.gr

Καινούργιου για Κουτσουμπή: Τον ερωτεύτηκα περισσότερο με την κόρη μας

Καινούργιου: Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε όταν είδε τον Παναγιώτη Κουτσουμπή για πρώτη φορά μαζί με την κόρη τους
Τη Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής 19 Ιουνίου η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.
Καινούργιου: «Είναι το πιο ωραίο συναίσθημα»
Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τη δημοσιογράφο για τις πρώτες στιγμές μετά τη γέννηση του μωρού της, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και το πώς ένιωσε όταν τον είδε για πρώτη φορά να κρατά στην αγκαλιά του τη μικρή Ξένια.
«Και ο άντρας μου έλεγε ότι θέλει να βάλουμε το λίκνο από τη δική του πλευρά… Η ιστορία σας με τον άνδρα σου, μου θυμίζει πάρα πολύ και τη δική μου ιστορία με τον άνδρα μου. Κι εμείς φίλοι ήμασταν. Ήμουν πελάτισσα στα μαγαζιά του και κάναμε παρέα. Τελικά, είδες πώς έρχονται τα πράγματα; Μπορεί δίπλα σου να είναι ο άνδρας της ζωής σου, ο έρωτας της ζωής σου, ο πατέρας του παιδιού σου…» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.
Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Όταν γεννήσεις και τον δεις να αγκαλιάζει για πρώτη φορά τον γιο σας, εκεί θα τον ερωτευτείς ακόμα πιο πολύ. Αυτό είναι το πιο ωραίο συναίσθημα. Η συγκλονιστική στιγμή είναι όταν σου δώσουν το μωράκι πάνω σου. Έκλαψα γιατί εκεί έχεις και το άγχος αν πήγαν όλα καλά και μετά όταν βλέπεις τον άνθρωπό σου, τον άνδρα σου, να κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό σας».
Να θυμίσουμε ότι, η Κατερίνα Καινούργιου έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 3 Απριλίου, φέρνοντας στον κόσμο τη μικρή Ξένια, που αποτελεί τον καρπό του έρωτά της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή. Το ζευγάρι έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.
 
The post Καινούργιου για Κουτσουμπή: Τον ερωτεύτηκα περισσότερο με την κόρη μας appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...