Τελευταία νέα
Champions League: «Πικρή» ήττα για την ΑΕΚ από τη Σαχτάρ στο Λονδίνο Φονική κακοκαιρία στην Κωνσταντινούπολη: 14χρονος πάτησε σε λακούβα με νερό και πέθανε από ηλεκτροπληξία GSI: Τι αλλάζει στις έρευνες για το υποβρύχιο καλώδιο – Η παράταση & το γαλλικό πλοίο Daily Mail: Η Γκιλφόιλ προσπάθησε να «διαγράψει» από το διαδίκτυο, ρεπορτάζ μας για τα πεπραγμένα της Ηράκλειο: Τροπολογία για προσωρινή δομή φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή Αθανάτων Βενζίνη: Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την επιδότηση της αμόλυβδης Σάλος στον Λευκό Οίκο: «Χάθηκαν» 5, 6 εκατ. δολάρια – Η MAGA σύγκρουση και ο Ντόναλντ Τραμπ Δήμας: Στο 70% έτοιμο το Flyover – Το Μετρό στην Καλαμαριά μείωσε την κίνηση στη Θεσσαλονίκη κατά 10% «Προσευχηθείτε για ‘μένα» – Το μήνυμα του Πάπα Λεόντα μετά την επέμβαση καρκίνου Τροπολογία για ίδρυση δομής φιλοξενίας μεταναστών στο Ηράκλειο περνά ο Θάνος Πλεύρης Στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής ο Μητσοτάκης: Τι θα ζητήσει για την μείωση των τιμών της ενέργειας Νετανιάχου και IDF συντηρούν το σενάριο της εξωτερικής απειλής ενόψει των εκλογών στο Ισραήλ
Efsyn.gr

Τραγωδία στη Γαλλία: Πνίγηκε ο Κένζο Κιές, ποδοσφαιριστής της Γκινγκάμπ, σε ηλικία 21 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον γαλλικό ποδόσφαιρο ο θάνατος του 21χρονου Κένζο Κιές, παίκτη της Γκινγκάμπ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε περιστατικό πνιγμού κοντά στη Λυών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την SUN, ο σύλλογος επιβεβαίωσε τον θάνατό του και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του, τονίζοντας ότι ο παίκτης ήταν μέλος της ομάδας και αγωνιζόταν κυρίως στη δεύτερη ομάδα.
Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, ο Κιές και τρία ακόμη άτομα παρασύρθηκαν από τα νερά στους καταρράκτες Feyssine, με τις υπηρεσίες διάσωσης να σπεύδουν στο σημείο λίγο μετά τις 17:30. Δύο άτομα διασώθηκαν χωρίς να χρειαστούν ιατρική φροντίδα, ενώ ένα ακόμη άτομο επανήλθε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση. Ο Κιές ήταν ο τελευταίος που εντοπίστηκε, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του. Το περιστατικό σημειώθηκε εν μέσω έντονου καύσωνα που πλήττει τη Γαλλία και μεγάλο μέρος της Ευρώπης.
Συλλυπητήρια από τις ομάδες που αγωνίστηκε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε περάσει από τις ακαδημίες της Ολυμπίκ Λυών και στη συνέχεια της Σεντ Ετιέν, πριν ενταχθεί στην Γκινγκάμπ το περασμένο καλοκαίρι.
H Σεντ Ετιέν και η Γκινγκάμπ απότιναν φόρο τιμής στον 21χρονο, κάνοντας λόγο για έναν ταλαντούχο και ιδιαίτερα αγαπητό νεαρό, εκφράζοντας βαθιά οδύνη για την απώλειά του.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...