Τελευταία νέα
Εκλογές στη Λετονία: Προηγείται η φιλοευρωπαϊκή και φιλοουκρανική πλειοψηφία Αντιδικηγορικός λαϊκισμός: Το ανώτατο στάδιο της συνδικαλιστικής υποκρισίας – του Κώστα Παπαδάκη    Αέρας Χόλιγουντ στη Στέγη Ωνάση: Ρομέν Γαβράς, Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Βενσάν Κασέλ στην πρεμιέρα της ταινίας «Θυσία» [βίντεο] Πτήση flydubai: Ο Νετανιάχου προσκαλεί τον Ινδό πιλότο στο Ισραήλ – «Είστε ένας πραγματικός ήρωας» Τριαντόπουλος για Καρυστιανού: Χυδαίο ψεύδος ότι χαρακτήρισα «κρέατα προς μεταφορά» σορούς θυμάτων στα Τέμπη Οροπέδιο Λασιθίου: Βίντεο από drone δείχνει την τεράστια καταστροφή από την κακοκαιρία Δούρου: Οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν να είναι ασφαλείς στα σπίτια τους – Η κυβέρνηση κρύβεται Κακοκαιρία στην Κρήτη: Πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι – Κατολισθήσεις και δεκάδες απεγκλωβισμοί [εικόνες – βίντεο] «Τι δεν μας είπε ο Πιερρακάκης»: Τα 7 καυτά ερωτήματα Αποστολάκη για 120 δόσεις, servicers και πλειστηριασμούς Σακελλαρίδης για Κυψέλη: Ποτάμι Αλληλεγγύης και Ικανότητα Δικαίωσης Σακελλαρίδης για Κυψέλη: «Αδιανόητο να αφήνονται στην τύχη τους οι κάτοικοι ζητώντας τους η κυβέρνηση να αναλάβουν την ατομική τους ευθύνη» Gerd Ludwig στην «Εφ.Συν.»: «Η ραδιενέργεια ήταν παντού και πουθενά ταυτόχρονα»
Filathlos.gr

Κοντά στον Οπόκου ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του θερινής μεταγραφής, με τον Μαχάλα Οπόκου να αποτελεί τον βασικό στόχο για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.
Οι Αγρινιώτες έχουν προχωρημένες επαφές με τον 24χρονο Γκανέζο εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στη Μόντρεαλ από το 2023. Με την καναδική ομάδα μετρά 7 γκολ και 4 ασίστ σε 49 συμμετοχές.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει σημαντική εμπειρία από το MLS, καθώς στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα της Λος Άντζελες FC, καταγράφοντας 13 γκολ και 9 ασίστ σε 79 εμφανίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...