Τελευταία νέα
O Γεραπετρίτης δεν θα ζητήσεις εξηγήσεις από την Γκίλφοϊλ για το δημοσίευμα της WSJ – «Μου αρκούν οι διαβεβαιώσεις Παπασταύρου» Σε άλλη “γραμμή” από τη Χαριλάου Τρικούπη η αν. Τομεάρχης Ισότητας του ΠΑΣΟΚ: “Εκφράζω δημόσια την αλληλεγγύη μου στην Άννα” Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο Στέφανος Μάνος είχε κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος» – Δόθηκε το όνομά του σε αίθουσα του υπουργείου Περιβάλλοντος Συνελήφθη 65χρονος οδηγός λεωφορείου – Παραβίασε δύο κόκκινα φανάρια στη Μεσογείων Ο Πρωθυπουργός βαπτίζει «ελαφρύ αεράκι» την υποχώρηση στην Κάσο – Να θυμηθεί το φιάσκο με τα F16 Η εναλλακτική στην πολιτική παρακμής του Μητσοτάκη ΕΛ.Α.Σ κατά Μητσοτάκη: «Ελαφρύ αεράκι» η υποχώρηση στην Κάσο – Να θυμηθεί το φιάσκο με τα F16 Μια καθηγήτρια Επιδημιολογίας απαντά: Τι είναι η πανώλη και ποιοι κινδυνεύουν από αυτήν ΑΕΚ: Δοκιμασία με τον ΟΦΗ πριν από την Ευρώπη Συνάντηση Κ. Τασούλα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: Στο επίκεντρο θέματα της Εκκλησίας της Ελλάδος ΕΛ.Α.Σ: Ο Πρωθυπουργός βαπτίζει «ελαφρύ αεράκι» την υποχώρηση στην Κάσο Θεσσαλονίκη: Νεκρός αστυνομικός μέσα σε υπηρεσιακό λεωφορείο – Δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας
Libre.gr

Τζάκρη: Ανδρουλάκης, Κασσελάκης και Τσίπρας μπορούν να συμβάλουν στην κάθαρση

Aπάντηση στα σενάρια που τη θέλουν να μετακινείται στο ΠΑΣΟΚ έδωσε η Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία σχετική συζήτηση, χωρίς όμως να αποκλείει μελλοντικές πολιτικές συγκλίσεις. Μάλιστα,  υποστήριξε ότι οι «θερινές πολιτικές μεταγραφές» γίνονται σε άλλα κόμματα, προκειμένου – όπως είπε – να επηρεαστεί το δημοσκοπικό κλίμα.

Αναφερόμενη στα σενάρια προσέγγισης με το ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως οι Δημοκράτες του Στέφανου Κασσελάκη θα συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε συζήτηση μόνο όταν αυτή αφορά συγκλίσεις πολιτικών χώρων και όχι μεμονωμένων προσώπων.

«Η επιθυμία μου θα ήταν να υπάρξει σύγκλιση πολιτικών κομμάτων. Οι χώροι μας είναι όμοροι ιδεολογικά. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία συζήτηση, αλλά είμαι βέβαιη ότι θα υπάρξει, είτε πριν είτε μετά τις εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Τζάκρη υποστήριξε ακόμη ότι σήμερα συγκρούονται δύο στρατηγικές: από τη μία, όπως είπε, η στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη που ζητά στήριξη στο όνομα της σταθερότητας και, από την άλλη, η ανάγκη για «κάθαρση», την οποία – όπως εκτίμησε – οφείλουν να υπηρετήσουν οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης.

Ερωτηθείσα ποιοι μπορούν να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο, απάντησε πως «Ανδρουλάκης, Κασσελάκης, σίγουρα. Και Τσίπρας και όλοι όσοι θέλουν», σημειώνοντας ότι απαιτούνται συνεργασίες και όχι μόνο αριθμητικές ισορροπίες.

Παράλληλα, άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τις πρόσφατες τοποθετήσεις του, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός επιχειρεί να αλλάξει στρατηγική απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και αποδίδει τις συνεχείς εκλογικές ήττες του σε ένα σύστημα συμφερόντων που, όπως είπε, στηρίζει την κυβέρνηση.

«Λέει ο κ. Τσίπρας ότι αυτό τώρα θα αλλάξει, θα προσχωρήσει εκείνος στα συμφέροντα και αυτή τη φορά θα τον νικήσει τον Μητσοτάκη. Επειδή θα πάει με τα συμφέροντα και τα συμφέροντα θα έρθουν μαζί του» κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...