Τελευταία νέα
Η ΕΛΑΣ «γκρεμίζει» την κυβερνητική κοστολόγηση: «Μαθηματικά του Μπακαλόγατου» από το Μαξίμου Νότης Μηταράκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Τήρησα απολύτως θεσμική στάση, με πλήρη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» ΕΛΑΣ: Οι αλχημιστές του Μαξίμου επιμένουν στα μαθηματικά του “Μπακαλόγατου” Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Έντιμοι πολιτικοί διασύρθηκαν, σήμερα ποιος θα ζητήσει συγγνώμη» Η ΕΛΑΣ απαντά στον Μαρινάκη: Πρώτη φορά βλέπουμε οι ληστές να απαιτούν συγγνώμη από τα θύματα Ζητάει και τα ρέστα ο Μητσοτάκης μετά τις διώξεις βουλευτών του για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη;» ΕΛ.Α.Σ. για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι ληστές απαιτούν συγγνώμη από τα θύματα Guardian: Γιατί έσπασε το παράθυρο του αεροσκάφους της Ryanair – Πόσο πιθανό είναι να ξανασυμβεί Ενισχύεται το ανακριτικό της Πυροσβεστικής στη Θεσσαλονίκη λόγω αυξημένων πυρκαγιών Κώστας Σκρέκας μετά την δίωξη της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης» Εσωκομματική “βόμβα” από Τάσο Νικολαΐδη – “Δεν θα έπρεπε να είναι στο ΠΑΣΟΚ βουλευτές που εκλέχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ” Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Διασύρθηκαν επί εβδομάδες, έντιμοι πολιτικοί, μας αποκαλούσαν κυβέρνηση υποδίκων
Basket.gr

Allwyn Women’s Basketball League 1: Με νέο όνομα η Α1 Γυναικών

 Η Α1 Γυναικών είναι έτοιμη για το δικό της makeover. Το νέο όνομα του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών της χώρας είναι Allwyn Women’s Basketball League 1 (Allwyn WBL 1).

Με τον πιο δυνατό «συμπαίκτη», την Allwyn, θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι γυναικείες ομάδες μπάσκετ της Α1. H Allwyn είναι χορηγός του νέου πρωταθλήματος, το οποίο ονομάζεται πλέον Allwyn Women’s Basketball League 1 (Allwyn WBL 1).

Πιστή στη δέσμευσή της να επενδύει πολύπλευρα στον αθλητισμό, η Allwyn αγκαλιάζει το γυναικείο μπάσκετ και στέκεται έμπρακτα δίπλα στις συμμετέχουσες ομάδες και αθλήτριες.

Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών της χώρας θα διεξαχθεί με 12 ομάδες, έτοιμες να προσφέρουν υψηλό ανταγωνισμό, μετά από μια χρονιά που οι ελληνικοί σύλλογοι ξεχώρισαν με την εντυπωσιακή πορεία τους στην Ευρώπη. Η σταθερή άνοδος του αγωνιστικού επιπέδου αποτελεί το θεμέλιο για τη νέα, δυναμική εποχή της διοργάνωσης.

Για τη σπουδαία αυτή χορηγική συνεργασία, ο Γιώργος Ζούμας, Sponsorships Director της Allwyn Hellas, τόνισε: «Το γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα αξίζει χώρο, φωνή και προοπτική. Για την Allwyn, αυτή η συνεργασία δεν είναι απλώς μια χορηγία, αλλά μια ξεκάθαρη επιλογή να σταθεί δίπλα στο άθλημα και να στηρίξει την εξέλιξή του, όπως του αξίζει, ως συμπαίκτης, στην ίδια διαδρομή με τις αθλήτριες και τις ομάδες.»

Ο Ντίνος Σβερκούνος, CEO της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, δηλώνει από τη μεριά του: «Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ομοσπονδίας, με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των διοργανώσεών της και την προώθηση μιας πιο βιώσιμης κουλτούρας στον αθλητισμό, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή των φιλάθλων σε μια απλή αλλά ουσιαστική περιβαλλοντική δράση».
Το άρθρο Allwyn Women’s Basketball League 1: Με νέο όνομα η Α1 Γυναικών εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...