Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Efsyn.gr

Λιβαδειά: Νεκρή 33χρονη μετά τη γέννηση του παιδιού της

Μία 33χρονη από το Δίστομο Βοιωτίας άφησε την τελευταία της πνοή χθες Πέμπτη στο Θριάσιο Νοσοκομείο από βαρύτατη λοίμωξη, λίγο αφότου είχε φέρει στον κόσμο το παιδί της, όπως μετέδωσε το thriassio.gr.
Η γυναίκα σύμφωνα με όσα ανέφερε η οικογένειά της, είχε αρχικά εισαχθεί στη μαιευτική – γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου της Λιβαδειάς Βοιωτίας όπου γέννησε. Υπό συνθήκες όμως οι οποίες διερευνώνται, εμφάνισε ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, παθαίνοντας σηπτικό σοκ.
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, κρίθηκε επιβεβλημένη η άμεση διακομιδή της σε μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Θριάσιο Νοσοκομείο στη Μαγούλα Αττικής, χθες όμως το απόγευμα έχασε τη μάχη με τη ζωή.
Απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου της αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες έχασε τη ζωή της μια 36χρονη γιατρός στη Λέσβο λίγο μετά από τη γέννηση του δικού της παιδιού.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...