Τελευταία νέα
Ανάμεσα σε δύο εξουσίες To «Όχι» των δικηγόρων στην ΚΥΑ της… ντροπής: Αρνούνται το bonus των 250€ για τις απελάσεις και την κρατική «εποπτεία» ΗΠΑ – Ιράν: Στις 11 Ιουλίου θα συνεχιστούν οι συνομιλίες, στο τραπέζι και τα πυρηνικά Πυρκαγιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Επιχειρεί και ελικόπτερο ΠΑΣΟΚ: ”Εξαιρετικά σοβαρό γεγονός, οι αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του Στέλιου Κούλογλου” Πώς «ροκάνισε» ο πληθωρισμός τις αυξήσεις των μισθών Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου δέκα στρέμματα Πυρά από την ΕΛ.Α.Σ για τη νέα ΚΥΑ: «Συνδέουν κοινωνικά ζητήματα με οικονομικά κίνητρα, θα την καταργήσουμε» Προκαλεί η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Γύφτοι είναι, θα αυτοκτονούσα» απάντησε σε υποθετική ερώτηση για τους Ρομά Hellenic Train: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση και η κυκλοφορία στο τμήμα Άνω Λιόσια–Ασπρόπυργος Πυρκαγιά στην περιοχή Λειψύδριο του Κιλκίς – Σηκώθηκαν εναέρια μέσα Νέα Αριστερά: Ζητά παραίτηση Φαραντούρη και ανάκληση της μετάθεσης της συζύγου του στη ΜΕΑ
Efsyn.gr

Φρίκη στην Ταϊλάνδη: Εντοπίστηκε πτώμα 17χρονης σε βαλίτσα – Συνελήφθη 46χρονος Αυστραλός

Ένας Αυστραλός υπήκοος συνελήφθη στην Ταϊλάνδη σε σχέση με τον εντοπισμό του πτώματος μιας 17χρονης μέσα σε μια βαλίτσα, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.
Ο ύποπτος, «που συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες» σε βάρος του, «προφυλακίστηκε έπειτα από την ανάκριση», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ένα στέλεχος της αστυνομίας της Παταγιά.
Οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής, όπως και άλλα αποδεικτικά στοιχεία, προτού απαγγείλουν κατηγορίες για «απαγωγή ανηλίκου με σεξουαλικούς σκοπούς», «ανθρωποκτονία από πρόθεση» και «απόκρυψη πτώματος», διευκρίνισε.
Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ο Αυστραλός ηλικίας 46 ετών συνελήφθη χθες το βράδυ στο διεθνές αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Μπανγκόκ ενώ επιχειρούσε να αγοράσει ένα αεροπορικό εισιτήριο με προορισμό το Περθ.
Ένα τοπικό ενημερωτικό δίκτυο δημοσίευσε αποσπάσματα από την ανάκρισή του, όπου εκείνος φαίνεται να παραδέχεται τη δολοφονία, επιβεβαιώνοντας, ωστόσο, πως ενήργησε ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα, καθώς η έφηβη τον απειλούσε με ένα μαχαίρι.
«Λυπάμαι για ό,τι συνέβη στην κόρη σας, ήταν πέραν από τον έλεγχό μου», δήλωσε ο ίδιος απευθυνόμενους στους γονείς του θύματος.
Σε εικόνες από κάμερα κλειστού κυκλώματος διακρίνεται να εισέρχεται συνοδευόμενος από μια Ταϊλάνδέζα, ηλικίας 17 ετών, μέσα σε ένα κτίριο του τουριστικού θερέτρου Παταγιά τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη.
Κατόπιν, ώρες μετά, καταγράφεται να βγαίνει μόνος κρατώντας μια μεγάλη μαύρη βαλίτσα, την οποία μεταφέρει στο πίσω μέρος ενός σκούτερ.
Αστυνομικοί βρήκαν τη βαλίτσα την επόμενη ημέρα δίπλα σε σιδηροδρομικές γραμμές, ενώ στο εσωτερικό της ανακάλυψαν τη σορό της νεαρής γυναίκας, με εμφανή τραύματα, έγραψε η εφημερίδα Pattaya News.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...