Τελευταία νέα
Μητσοτάκης: Μέτρα για την ενέργεια, 120 δόσεις για οφειλές και απολογισμός του Ταμείου Ανάκαμψης Θάνατος Μαζωνάκη: «Ρε, τι σε βρήκε» – Τι έδειχνε η φωτογραφία που έστειλε η γιατρός στον υπνοθεραπευτή Αντώνης Σαμαράς: Νέο χτύπημα κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της – «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν» Νέο χτύπημα Σαμαρά: «Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και αυτή τη φορά δε θα μπορούν και να το μπαζώσουν» Το παιχνίδι της αναμονής Κοινωνία και ιδεολογία Aτεγκτοι φοροεισπράκτορες «Θα αγωνιζόμαστε για την πραγμάτωση των στόχων μας» Μητσοτάκης: Στήριξη στους πληγέντες της Κρήτης, μέτρα για την ενέργεια και νέες παρεμβάσεις για τα νοικοκυριά Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι πληγέντες στην Κρήτη και η επιδότηση στο ντίζελ Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στην Κρήτη» – Η παγκόσμια κρίση να μη γίνει αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά Μαρινάκης: Το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου θα προχωρήσει, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχουμε εντάσεις
Filathlos.gr

Formula 1: Πού θα δείτε το GP της Αυστρίας – Αυτή είναι η σειρά εκκίνησης (ΦΩΤΟ)

O Ράσελ κατέκτησε με πολύ εντυπωσιακό και περίτεχνο τρόπο την πρώτη θέση της εκκίνησης για το σημερινό GP στα βουνά της Στυρίας, 8ο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1, και διεκδικεί την πρώτη του νίκη μετά τον εναρκτήριο φετινό αγώνα της Αυστραλίας για να μειώσει κι άλλο τη βαθμολογική του υστέρηση 50 βαθμών από τον ομόλογό του, Κίμι Αντονέλι.

Ο Αντονέλι, με την έτερη Mercedes W17, θα εκκινήσει σήμερα από την 4η θέση μετά το χθεσινό του σφάλμα να ματαιώσει τον τελευταίο του γρήγορο γύρο όταν είδε το καθεστώς κίτρινης σημαίας για το ατύχημα του Μαξ Φερστάπεν στις δοκιμές κατάταξης – σφάλμα που ο Ράσελ απέφυγε.
Ανάμεσά τους, οι δύο οδηγοί της Mercedes θα έχουν στην εκκίνηση τις δύο Ferrari των Σαρλ Λεκλέρκ και Λιούις Χάμιλτον. Η Scuderia έχει ανεβάσει ιδιαίτερα την ανταγωνιστικότητά της με τη μεγάλη αεροδυναμική αναβάθμιση της Βαρκελώνης και τώρα με την πρώτη βελτίωση του κινητήρα της, στην Αυστρία.
Η σειρά εκκίνησης

Από τις ελεύθερες δοκιμές γνωρίζουμε ότι ο ρυθμός αγώνα της Mercedes στο Σπίλμπεργκ είναι αρκετά δυνατός, αλλά αυτή είναι μια αρετή που έχει και η Ferrari φέτος – σε έναν αγώνα που η διαχείριση των ελαστικών αναμένεται να διαδραματίσει ιδιαίτερα κομβικό ρόλο, λόγω της πολύ υψηλής θερμοκρασίας (άνω των 30° Κελσίου) που αναμένεται και σήμερα στη Στυρία.
Τα πέντε φώτα της εκκίνησης του GP Αυστρίας θα σβήσουν σήμερα Κυριακή (28/6) στις 16:00 ώρα Ελλάδας. Ο αγώνας προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από το ΑΝΤ1+, ενώ θα καλυφθεί ετεροχρονισμένα από τον ΑΝΤ1 στις 16:30.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...