Τελευταία νέα
Κούσνερ – Νετανιάχου συμφώνησαν οι ΗΠΑ να επιβλέψουν τον αφοπλισμό της Χαμάς: «Εντός 30 ημερών» Τροχαίο στη Βούλα: 39χρονος μοτοσικλετιστής σε κρίσιμη κατάσταση – Συγκρούστηκε με ταξί που έκανε αναστροφή Μήπως είμαστε για τα πανηγύρια; Mercedes μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Αθηνών – Κορίνθου και παραλίγο να συγκρουστεί με μηχανή [βίντεο] Ιταλία – Γερμανία: «Θερινή κόντρα» για το μεταναστευτικό Τα θαλάσσια πάρκα τροφοδοτούν την ένταση – Ακανθώδες φθινόπωρο στις σχέσεις με την Τουρκία Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί στη Λήμνο ζητούν ορκωμοσία εξ αποστάσεως λόγω κόστους Τουρισμός: ΣΥΡΙΖΑ και ΕΛΑΣ καταγγέλλουν την «εργασιακή γαλέρα» με αφορμή το πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.» Αποκαλύψεις Τσίπρα για το πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ. Ο Τρότσκι «επιστρέφει» στην Πρίγκιπο ΗΠΑ: Γυρίζουν την πλάτη στον Τραμπ οι Αμερικανοί – Στο 33% η δημοτικότητά του, αρνητικό ρεκόρ Ερντογάν: «Περιμένω να τηρηθεί η υπόσχεση Τραμπ για τα F-35» – Τι είπε για τη «Συμφωνία της Μέκκας»
Filathlos.gr

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Γεμάτος είναι ο Παναθηναϊκός στη θέση του σέντερ φορ

Καλά έκανε ο Νίστρουπ που ζήτησε από τον Ντέσερς να πάει στην Ολλανδία για να τον δει κι ας μην είναι έτοιμος.
Με τον Τετέι και τον Ράστονταρ, που εχει κλείσει, ο Παναθηναϊκός διαθέτει τρία σέντερ φορ κι αυτό σημαίνει ότι ο Δανός θα έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο για το πώς θα πρέπει να τους αξιοποιήσει.
Όχι, ασφαλώς, να αγωνίζονται και οι τρεις μαζί, όμως δεν θα είναι έκπληξη να παίζουν οι δύο, αν, για παράδειγμα, ο Τετέι ξεκινά από τα άκρα η, να έχει έναν ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ντέσερς η, τον Ράστονταρ.
Έτσι, ο Νίστρουπ θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα συστήματά του και να παρουσιάζει έναν Παναθηναϊκό με δύο κλασικούς επιθετικούς είτε στο 4-4-2, είτε στο 4-2-3-1, ακόμα και στο 4-1-4-1.
Ο 38χρονος τεχνικός του Τριφυλλιού δείχνει να μην είναι κολλημένος σε συγκεκριμένο σχηματισμό. Αυτό, άλλωστε, θα εξαρτηθεί από τα χαρακτηριστικά των παικτών που θα έχει στη διάθεσή του.
Γι’ αυτό και ο Νίστρουπ θέλει να έχει προσωπική άποψη για το πώς είναι η κατάσταση του Ντέσερς που λογικά στα μέσα Αυγούστου θα είναι τελείως έτοιμος.
Ο Ντέσερς με τον Ράστονταρ έχουν μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα,  αντίθετα με τον Τετέι που μπορεί να κάνει πολλές διαφορετικές δουλειές. Όπως φυσικά να είναι κι αυτός φουνταριστός.
Ο Παναθηναϊκός δείχνει να είναι γεμάτος στη θέση του σέντερ φορ. Ό,τι καλύτερο για τον προπονητή του και την ομάδα που οι μέχρι τώρα μεταγραφικές της κινήσεις είναι στοχευμένες.                                    

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...