Τελευταία νέα
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη για στεγαστικό: «Φαεινή ιδέα να το κάνει μπίζνα για τους εργολάβους» Καμπούρης: Στη ΓΑΔΑ Βολάνης, Κελεκίδου, Ζαζόπουλος, Καψάλης για την υπόθεση του ΕΦΚΑ Κουφονικολάου: «Η κυβέρνηση ακολουθεί τη ζημιογόνα τακτική του δεδομένου συμμάχου – Να μας παρουσιάσει το κέρδος των συμμαχιών για τη χώρα» Ισραήλ: Τρία χρόνια από την πολύνεκρη επίθεση της 7ης Οκτωβρίου – Εκδηλώσεις μνήμης σε όλη τη χώρα [εικόνες – βίντεο] Χάρης Δούκας στο Συνέδριο του Βήματος: “Περίπου 40.000 κατοικίες στην Αθήνα παραμένουν χωρίς χρήση” Μητσοτάκης από MED9: Στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων για την ακρίβεια στην ενέργεια Πέθανε ο γιατρός Ανδρέας Στεφόπουλος – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ Τσίπρας για Ρούμπιο: «Παρουσιάζεται σαν Πόντιος Πιλάτος στο θέμα του καλωδίου» – Δείτε live Ανατροπή στην Σούδα: Φωτογράφος γάμου η Αμερικανίδα που συνέλαβαν για κατασκοπεία ΠΑΣΟΚ: Προ των πυλών η Μυρτώ Κοροβέση – Σε ποια περιφέρεια μπορεί να κατέβει Γαλλία: Μέτρα από την αστυνομία μετά τον ακρωτηριασμό μαθητή από κρότου λάμψης – «Του έκλεψαν τη ζωή» καταγγέλλει η μητέρα Δένδιας – Ρούμπιο: Υπεγράφη συμφωνία των Ενόπλων Δυνάμεων με την Εθνοφρουρά της Φλόριντα
Filathlos.gr

Ηγετική κίνηση Ηλιόπουλου για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ!

Σε μια κίνηση με μεγάλη σημασία προχωρά ο Μάριος Ηλιόπουλος ενισχύοντας διοικητικά την Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ένα σημαντικό στέλεχος, τον Νίκο Παντερμαλή, τον οποίο τοποθετεί ως Εκτελεστικό Διευθυντή της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει πως θα ασκεί διοίκηση.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παντερμαλής, που από τον περασμένο Μάρτιο κατέχει τη θέση του μέλους του ΔΣ στην ΠΑΕ ΑΕΚ, πλέον μετά από πρωτοβουλία του Μάριου Ηλιόπουλου εντάσσεται στο στελεχιακό δυναμικό και της Μάνας ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας Εκτελεστικός Διευθυντής με τις αρμοδιότητες του – όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό – να είναι σύνθετες και να αφορούν το διοικητικό, το εκτελεστικό και φυσικά το κομμάτι των αποφάσεων.

Με τις κινήσεις αυτές, ο ηγέτης της ΑΕΚ δείχνει τις προθέσεις του για το μέλλον, καθώς στόχος του είναι να διατηρήσει και να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την σύνδεση  μεταξύ ΠΑΕ – Ερασιτεχνικής και τη δυναμική του συλλόγου γενικότερα, που έχει εμπεδωθεί τα τελευταία 12 χρόνια…

Πλέον αυτή η ενότητα, αυτή η δυναμική και η άριστη συνεργασία που υπήρξε μέχρι σήμερα, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη ισχύ. Ο Νίκος Παντερμαλής θα έχει κομβικό ρόλο στην Μάνα ΑΕΚ ως άνθρωπος του Μάριου Ηλιόπουλου και εκτός από την διοίκηση του Σωματείου θα είναι και ο εγγυητής της πορείας της ΑΕΚ από σήμερα και στο εξής.
Ο Νίκος Παντερμαλής αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει αν δεν επιτευχθεί απαρτία.
Μετά την πολύ σημαντική εξέλιξη, η Συνέλευση αναμένεται να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα αφού με τον Νίκο Παντερμαλή Εκτελεστικό Διευθυντή και τον Μάριο Ηλιόπουλο εγγυητή, τα καλύτερα έρχονται για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ.
Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, είχε  αρχικά συνάντηση με τον Πρόεδρο του σωματείου και Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Αλέξη Αλεξίου και κατόπιν συνάντηση με τον νομικό και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ κ. Νίκο Παντερμαλή.
Ο κ. Ηλιόπουλος μετά τις δύο ξεχωριστές επαφές, κάλεσε σε κοινή συνάντηση τους κ.κ Αλεξίου και Παντερμαλή. Εκεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόφαση του για ενεργοποίηση του κ. Παντερμαλή στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ σε εκτελεστικό ρόλο, από την θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή, που θεσπίζεται από εδώ και στο εξής έχοντας το γενικό πρόσταγμα.
Η κ. Γεωργία Λεμονιά που μέχρι τώρα εκτελούσε καθήκοντα γενικής διευθύντριας, γνωστοποίησε την παραίτηση της, η οποία και έγινε δεκτή.
Ο κ. Παντερμαλής θα βρεθεί στην προσεχή Γενική Συνέλευση του σωματείου, όπου και θα ανακοινωθεί επίσημα η ενεργοποίηση του στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ από την θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...