Τελευταία νέα
Βουλή: Στην Ολομέλεια το νέο πλαίσιο για την επαγγελματική ασφάλιση Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με την Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου Κέμι Μπάντενοχ Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στους “κύκλους” της ΝΔ για την Έλενα Ακρίτα Τεντόγλου και Καραλής «προθερμαίνονται» στη Ζυρίχη πριν από τον τελικό των Βρυξελλών Φονικές πλημμύρες σε Νεπάλ: Εκατόμβη νεκρών, βιβλική καταστροφή [εικόνες – βίντεο] ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει την Ακρίτα για αντιπρόεδρο και δείχνει «την απέχθειά της στην κριτική» «Ματωμένα» υπερπλεονάσματα: Πώς οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη οικοδόμησαν σκληρό μηχανισμό λιτότητας Η ΝΔ δε θα ψηφίσει την Έλενα Ακρίτα για Αντιπρόεδρο της Βουλής – Αλλάζει στάση αν υπάρχει άλλος υποψήφιος Στη Βόρεια Ελλάδα ο Κ. Μητσοτάκης την Πέμπτη και την Παρασκευή – Αναλυτικά το πρόγραμμα Τα παλιά βιβλία όμορφα καταστρέφονται Απόβαση στη Βόρεια Ελλάδα από το Μαξίμου ενόψει ΔΕΘ – Δύσκολο στοίχημα για τη ΝΔ η Μακεδονία Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Η 43χρονη είχε έρθει στο χωριό για τα γενέθλια της κόρης της – Της είχε στήσει καρτέρι
Kosmoslarissa.gr

Ολοκληρώθηκε το 4ο Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp του Δήμου Ελασσόνας με τη συμμετοχή 140 παιδιών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp του Δήμου Ελασσόνας, το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για την τοπική κοινωνία.

Συνολικά 140 παιδιά συμμετείχαν στο φετινό πρόγραμμα, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αθλήματα του βόλεϊ, του κλασικού αθλητισμού, του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου και του τένις, καθώς και να συμμετάσχουν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες με παιχνίδια Survivor.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Βιώσιμης Κινητικότητας και Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Ελασσόνας, με αρμόδιο Αντιδήμαρχο τον κ. Ιωάννη Δραγατσίκη, με τη συμβολή των προπονητών Γεώργιου Καϊμακάμη, Αστέριου Μανώλη, Ευαγγελίας Τσιγάρα, Χάρη Νούσια, Μαρίας Θεοδωράκη και Θωμά Σαλεπτσή, ενώ υπεύθυνη του προγράμματος ήταν η κ. Αγγελική Πνάκα.

Η συμμετοχή στο Camp ήταν δωρεάν, προσφέροντας στα παιδιά ένα δημιουργικό και ασφαλές περιβάλλον άθλησης, ψυχαγωγίας και κοινωνικοποίησης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ παράλληλα διευκόλυνε τους εργαζόμενους γονείς κατά τη θερινή περίοδο.
Το άρθρο Ολοκληρώθηκε το 4ο Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp του Δήμου Ελασσόνας με τη συμμετοχή 140 παιδιών εμφανίστηκε πρώτα στο kosmoslarissa.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...