Τελευταία νέα
Άλλη μια όψη της κόλασης στη Γάζα: Η διαρκής βία του θορύβου ΕΛΑΣ: Συνεδρίαση των οργάνων και συνάντηση Τσίπρα με επαγγελματίες – βιοτέχνες ενόψει ΔΕΘ Βέροια: 18χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τους Καταρράκτες Δερματά Το ‘πε και το ‘κανε ο Τραμπ: Με διάταγμα μετονόμασε τη λίμνη Οντάριο σε «Λίμνη της Αμερικής» ΗΠΑ: Ο Τραμπ… εγγυάται πως ο Πούτιν δεν θα επιτεθεί σε χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ Champions League: Δύσκολη κλήρωση για την ΑΕΚ – Αντιμετωπίζει μεγαθήρια και τους Κωνσταντέλια, Καρέτσα, Κουλιεράκη, Δουβίκα Αναβλήθηκε η δίκη του συζύγου της γνωστής παρουσιάστριας – «Δεν υπήρξε σωματική βλάβη», είπε ο δικηγόρος της Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο – Οργή κτηνοτρόφων και ηχηρές παραιτήσεις Κυβερνητικές πηγές κατά ΠΑΣΟΚ: Δεν απαντά για Στουρνάρα – Λαθροχειρία οι ισχυρισμοί για Σπαρτιάτες Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη: “Τα εμπόδια στα μη κρατικά Πανεπιστήμια θα ξεπεραστούν “ Βόρεια Μακεδονία: Έξι νεκροί και 51 κρούσματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου Greek mafia: Ο αιματηρός πόλεμος με τους ρωσόφωνους «νονούς», οι εντολές από την φυλακή και το ξέπλυμα
Kosmoslarissa.gr

Νεμέα: Ο πρώτος αγώνας ατομικής χρονομέτρησης στην Ελλάδα

O αγώνας ατομικής χρονομέτρησης, το TT Cycling Series Σάββατο 31 Οκτωβρίου στη Νεμέα, δίνοντας μια νέα ευκαιρία για δράση στην ποδηλασία.
Η ατομική χρονομέτρηση γίνεται θεσμός και αποκτά τη δική της θέση στο ελληνικό ποδηλατικό ημερολόγιο. Το TT Cycling Series κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στη Νεμέα, παρουσιάζοντας ένα νέο ποδηλατικό concept αφιερωμένο αποκλειστικά στο Time Trial: μια εμπειρία χωρίς peloton, χωρίς drafting, γρήγορη και απόλυτα εστιασμένη στην ουσία της ποδηλασίας και την ατομική προσπάθεια.
Στόχος τα προσωπικά ρεκόρ
Ποδηλάτες κάθε κατηγορίας και επίδοσης θα στηθούν στη Γραμμή Εκκίνησης στο Δημαρχείο της Νεμέας και θα αγωνιστεί ο καθένας μόνος σε μία γρήγορη και επίπεδη διαδρομή 18 χιλιομέτρων σχεδιασμένη για σταθερό ρυθμό, υψηλές ταχύτητες και προσωπικά ρεκόρ, με κατεύθυνση στο μοναδικό τοπίο των ιστορικών αμπελώνων του Κάμπου της Νεμέας.
Η διοργάνωση υλοποιείται σε συνεργασία του Δήμου Νεμέας και της ευΖΗΝ feelόsophy, την ομάδα πίσω από τις σημαντικότερες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις μαζικής συμμετοχής στην Ελλάδα: IRONMAN® 70.3® Greece, L’Étape Greece by Tour de France, B2Run Aθens, SWIM Grand Prix Mykonos Greece και UTMB® World Series Greece — και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ).Το TT Cycling Series προκαλεί τους λάτρεις της ποδηλασίας άνω των 17 ετών που αγαπούν την ατομική προσπάθεια και θέλουν να μετρήσουν τη μέγιστη απόδοσή τους στην πιο καθαρή μορφή αγώνα. Δεν υπάρχουν τακτικές — υπάρχει μόνο η διαδρομή, ο χρόνος και η προσπάθεια.
Το πρώτο χρονόμετρο ξεκινά να μετρά και κάθε δευτερόλεπτο κερδίζεται. Γιατί η απόλυτη προσωπική πρόκληση δεν είναι να νικήσεις τους άλλους, αλλά να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.

Πηγή enikos.gr
Το άρθρο Νεμέα: Ο πρώτος αγώνας ατομικής χρονομέτρησης στην Ελλάδα εμφανίστηκε πρώτα στο kosmoslarissa.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...