Τελευταία νέα
Πυρκαγιά στη Λάρισα – Σηκώθηκαν εναέρια μέσα Κουφονικολάκου: Προτεραιότητες μας η παραγωγή πλούτου με τρόπο βιώσιμο και η στήριξη της κοινωνίας ΕΛ.Α.Σ: Η κυβέρνηση έχει έφεση στις υπερκοστολογήσεις Παπαστεργίου: «Η Ελλάδα χτίζει μεθοδικά και με συγκεκριμένα βήματα τη θέση της στο Διάστημα» Νέα Αριστερά: Ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχεται τον στενό κορσέ που έχει φορέσει στην κοινωνία ο Κυριάκος Μητσοτάκης Συνάντηση Κ. Τασούλα με Αμάλ Αλαμουντίν: Η αναφορά στα Γλυπτά του Παρθενώνα, οι φιλοφρονήσεις και τα δώρα Πυρκαγιά σε θαλαμηγό στη Λευκάδα – Σώοι οι τρεις επιβαίνοντες [βίντεο] Το συγκινητικό «αντίο» του Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό: «Φεύγω περήφανος, απόλαυσα κάθε στιγμή, πάμε Ολυμπιακέ» ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκαν κατά 3,7% τα έσοδα των περιβαλλοντικών φορών το 2024 Παρίσταναν τους υπαλλήλους εταιρείας ρεύματος και ξάφριζαν σπίτια – Πάνω από 250.000 ευρώ η λεία τους Η ΕΚΤ αύξησε κατά 0,25% τα επιτόκια – «Πολύ πάνω από τον στόχο ο πληθωρισμός για παρατεταμένη περίοδο» Πυρκαγιά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας – Επιχειρούν δύο αεροσκάφη
Filathlos.gr

Ο Πασκουάλ αποθέωσε τον Ολυμπιακό: «Η καλύτερη ομάδα…»

Στην Αθήνα για το συνέδριο Προπονητών της Euroleague βρίσκεται ο Τσάβι Πασκουάλ, με τον έμπειρο τεχνικό να μιλάει στο συνδρομητικό κανάλι και να αποθεώνει τον Ολυμπιακό.

Ο Καταλανός προπονητής τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα της Euroleague και δίκαια κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο, ενώ παράλληλα συνεχάρη τον Γιώργο Μπαρτζώκα για τη δουλειά που έκανε και το σύνολο που δημιούργησε.

«Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα, από την πρώτη μέρα της EuroLeague μέχρι την τελευταία. Αυτός και η Βαλένθια θα έλεγα. Πολλές φορές στο Final Four μπορεί να είσαι η καλύτερη ομάδα και να μην είσαι στη μέρα σου και να χάσεις έναν τίτλο.

Ήταν μία ομάδα που έπαιζε πολύ καλή άμυνα, παίζανε οργανωμένα στην επίθεση, πασάρανε την μπάλα και την μοιραζόντουσαν πολύ καλά. Συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ήταν μία χρονιά που η καλύτερη ομάδα κέρδισε τη Euroleague», ανέφερε ο Πασκουάλ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αλλά το πιο πιθανό είναι τη νέα χρονιά να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Ντουμπάι BC, καθώς στο εξωτερικό θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία των δύο πλευρών και τονίζουν ότι το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας της Ντουμπάι BC με τον 53χρονο τεχνικό.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...