Τελευταία νέα
ΝΔ: 52 χρόνια από την ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή Πέθανε ο διακεκριμένος Ιστορικός Τέχνης Ντένης Ζαχαρόπουλος Πολιτική σύγκρουση για την ανισορροπία έμμεσων – άμεσων φόρων Στο ΠΑΣΟΚ εντάσσεται ο Ευάγγελος Αποστολάκης – Συνάντηση με Ανδρουλάκη τη Δευτέρα Πυρκαγιά στα Μεταξάτα Κεφαλονιάς: Επιχειρούν τρία εναέρια μέσα – 112 για εκκένωση οικισμών Στη δίνη της κακοκαιρίας παραμένει η Κρήτη – Τεράστιες καταστροφές, ανησυχία για τους οκτώ εγκλωβισμένους ΕΛ.Α.Σ κατά Μητσοτάκη: «Αντί για αγκαλιές με τον Νετανιάχου, δράση στον ΟΗΕ για τη Γάζα και τους Χριστιανούς» Ιωάννα Λαλιώτου της ΕΛ.Α.Σ: Το κόστος σπουδών αποκλείει νέους από τα περιφερειακά πανεπιστήμια Αλέξης Τσίπρας στο Μουσείο Γουλανδρή – Η επίσκεψη στην έκθεση του Γιάννη Ψυχοπαίδη και το βραβείο με τον Ζάεφ 2019-2026: “Γαλάζια μαργαριτάρια” αλαζονείας και κυνισμού υπουργών και βουλευτών Υεμένη: Μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση κατά των Χούθι – Οι αντάρτες λένε ότι έπληξαν εγκαταστάσεις της Saudi Aramco Θαλάσσιος συνωστισμός
Efsyn.gr

Αλέξης Τσίπρας: Από το Περιστέρι στον Economist

Στους πολίτες επιστρέφει εκ νέου ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από ένα σύντομο, πλην όμως αναγκαίο διάλειμμα συγκρότησης των κομματικών οργάνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη θα μιλήσει στο Περιστέρι, στον μεγαλύτερο δήμο της δυτικής Αθήνας, μιας περιοχής – προπύργιο δηλαδή κατά την προηγούμενη δεκαετία.
Την Παρασκευή, όμως, ο Αλέξης Τσίπρας αλλάζει ακροατήριο. Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός είχε την τιμητική πρόσκληση να κλείσει εκείνος τις τριήμερες εργασίες (8-10 Ιουλίου) του συνεδρίου του Economist, που θα πραγματοποιηθεί στο “Grand Resort Lagonissi”.
Σήμερα, το μεσημέρι, υπενθυμίζεται, τέλος, τρία στελέχη πρώτης γραμμής της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για τα επτά χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη: Φραγκίσκος Κουτεντάκης (τομεάρχης Οικονομικών), Διονύσης Τεμπονέρας (τομεάρχης Εργασίας) και Θεώνη Κουφονικολάκου (εκπρόσωπος Τύπου) θα μιλήσουν για την «επταετία Μητσοτάκη –επτά χρόνια ψέματα, χαμένες ευκαιρίες, διαφθορά». Στις 12.30, στην ΕΣΗΕΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...