Τελευταία νέα
Καρπουχτσής (ΕΛ.Α.Σ): «Η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις για το άρθρο 23» – «Επικοινωνιακό μέτρο» η μείωση του ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου ΠΑΣΟΚ για καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: «Το έργο πρέπει να προχωρήσει» Συμφωνία ΠΑΟΚ – Ζίβκοβιτς για νέο συμβόλαιο 4+1 ετών Navtex και από την Κύπρο – Ποιο είναι το δρομολόγιο του «Abeille Marengo» Θεώνη Κουφονικολάκου: «Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε – Το 49% των Ελλήνων δηλώνει ότι υποφέρει από άγχος ή κατάθλιψη που σχετίζεται με την εργασία του» Δημήτρης Μάντζος: Ο μόνος ασφαλής δρόμος είναι ο δρόμος της διεθνούς νομιμότητας για το καλώδιο ενεργειακής σύνδεσης Ποινικοί Κώδικες: Νέα επίθεση Κοντονή σε Τσίπρα χωρίς ονόματα Μαρινάκης για αλλαγή συντελεστή δόμησης: Μεταφέρονται εντός του ίδιου δήμου Συνάντηση Τσίπρα με τον δήμαρχο του Παρισιού: «Να δώσουμε προοδευτική απάντηση απέναντι στην Ακροδεξιά» Πυροβολισμοί στον Κολωνό: Ένας τραυματίας μέσα σε αυτοκίνητο Κοντονής κατά Τσίπρα για τον Ποινικό Κώδικα: «Αν με προκαλέσει, θα τα πούμε αλλιώς» – Τι αποκάλυψε για τις συνομιλίες τους Ενταση Ελλάδας Τουρκίας: Εξέδωσε διπλή αντι -NAVTEX
Filathlos.gr

Θεσσαλονίκη: 1 προσωρινά κρατούμενος, 19 ελεύθεροι με όρους από τη συμμορία με τους οπαδούς

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 20 συλληφθέντων για την υπόθεση της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στον χώρο οργανωμένων οπαδών αθλητικού σωματείου της Θεσσαλονίκης.
Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ένας εκ των συλληφθέντων, ενώ οι υπόλοιποι 19 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους- στην πλειονότητά τους και με απαγόρευση παρακολούθησης αγώνων.
Η δικογραφία αριθμεί συνολικά 51 πρόσωπα και αφορά δεκάδες επιθέσεις οπαδικής βίας, διακίνηση ναρκωτικών- τόσο εντός όσο εκτός αθλητικών εγκαταστάσεων, ληστεία με οπαδικό υπόβαθρο κ.ά.
Ως φερόμενος αρχηγός της οργάνωσης διώκεται 30χρονος, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό. Παράλληλα, στη δικογραφία περιλαμβάνεται 23χρονος, ήδη προσωρινά κρατούμενος για τη δολοφονία του 20χρονου Κλεομένη, τον περασμένο Μάρτιο, στην Καλαμαριά. Ο ίδιος θα κληθεί -κατά την κυρία ανάκριση που διενεργεί η ανακρίτρια- να απολογηθεί για τη φερόμενη εμπλοκή του στη δράση της οργάνωσης.
Ο κατηγορούμενος που προφυλακίστηκε μετά τις απολογίες διώκεται, μεταξύ άλλων, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, οπλοκατοχή και υπόθαλψη σε σχέση με το αιματηρό περιστατικό στην Καλαμαριά.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...